logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده نور و محمودآباد در مجلس خبر داد

اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی برای جاده‌ کوهستانی بلده شهرستان نور/مشکلات ساخت‌وسازهای افراد بومی رفع شود

اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی برای جاده‌ کوهستانی بلده شهرستان نور/مشکلات ساخت‌وسازهای افراد بومی رفع شود
ولی‌الله فرزانه با اشاره به غیر ایمن بودن جاده‌های کوهستانی بلده شهرستان نور گفت: این جاده غیراستاندارد و سیل‌گیر است که با مکاتباتی که انجام شد ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای رفع نواقص نقاط حادثه‌خیز جاده گرفته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ولی‌الله فرزانه عصر امروز در جلسه هم‌اندیشی اعضای مجمع بسیج شهرستان نور در خصوص  مشکلات شهرستان که با حضور اسدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور،هیئت رئیسه سپاه در محل سپاه شهرستان نور برگزار شد با تبریک به مناسبت ماه رجب و قدردانی از تشکیل جلسه رسیدگی به مشکلات شهرستان نور اظهار کرد: ملاقات‌های عمومی با مردم سبب نزدیکی و آشنایی با نیازهای جامعه است و تلاش می‌‌کنم در کنار مردم از حس مردمی بهره ببرم.
 
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت با اشاره به نظام اداری که از دوران شاهنشاهی به ما به ارث رسیده و تأکید دشمن بر موضوع ناکارآمدی نظام و فساد سیستماتیک در کشور، خاطرنشان کرد: ضعف ما این است که نتوانستیم یک گروه خردورز تشکیل دهیم تا فارغ از جنگ، فشارهای خارجی، تحریم و... نظام اداری را به نفع مردم و انقلاب اسلامی  تغییر بدهد.
 
این مسئول گفت: نظام اداری از مشکلات اساسی است که با توجه به در نظر گرفتن سوابق افراد، نظارت مراجع چهارگانه باید مسئله را ریشه‌ای حل کنیم و امیدواریم نخبگان بسیجی به عنوان یک هسته آن را گسترش دهند.
 
فرزانه با اشاره به مشکلات شهرستان نور اظهارکرد: با توجه به تحریم کشور و بیماری کرونا وضعیت معیشتی مردم با مشکلات زیادی روبرو است و تدبیر مقام معظم رهبری در خصوص کمک مؤمنانه بسیار اثربخش بود که اگر با کمک بسیج و سپاه تداوم داشته باشد یکی از راه‌های کمک به معیشت مردم است.
 
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت در خصوص دسترسی به طرح آمایش سرزمین مازندران تأکید کرد: این طرح در خصوص آینده مازندران و برنامه‌های راهبردی همه شهرستان‌ و پروژه‌های آن تعریف شده است که فعالیت‌‌های اقتصادی در مازندران چند وجهی است و شامل کشاورزی، گردشگری، صنعتی، دانش بنیان است و در این طرح وضع موجود دیده و برای آینده برنامه‌ریزی شد.

وی با اشاره به ضرورت رفع مشکل وقفی بودن شهرک صنعتی چمستان تصریح کرد: این معضل سال‌هاست که ادامه دارد و باید رفع شود و وقف بسیاری از روستاها از موانع تولید در شهرستان است.
 
این مسئول با اشاره به غیر ایمن بودن جاده‌های کوهستانی بلده تصریح کرد:  این جاده غیراستاندارد و سیل‌گیر است که با مکاتباتی که انجام شد۱۰۰میلیارد ریال اعتبار برای رفع نواقص نقاط حادثه‌خیز جاده گرفته شد.
 
 فرزانه گفت: ۵۰ میلیارد ریال اعتبار از بنیاد مسکن برای روستاهایی که در شهرستان‌های‌ نور و محمودآباد دارای طرح هادی هستند، دریافت شد.
 
وی بیان کرد: مجلس قبل آسفالت رایگان به روستاها را از بودجه کشور حذف کرد و با پیگیری‌های مجلس یازدهم به جای آسفالت، قیر جایگزین شد تا روستاهایی که زیرسازی آن انجام شد برای آسفالت روستا قیر در اختیارشان قراربگیرد.
 
 این مسئول تأکید کرد: مشکلاتی که در ساخت و سازهای افراد بومی وجود دارد باید پیگیری و رفع شود.
 
نماینده مردم نور و محمودآباد در خانه ملت با اشاره به قرارگاه خاتم که طرح‌ها و پروژه‌های بزرگی در کشور و حوزه‌های مختلف اجرا کردند، افزود: پیشنهاد قرار گاه خاتم برای دریافت نفت به جای پول در انجام طرح‌هاو پروژه‌ها در کمیسیون تلفیق مصوب شد.
 
این مسئول گفت: ساختمان دیالیز با کمک خیر افتتاح و به بهره برداری رسید که  با توجه به نیاز دستگاه اکسیژن ساز با توجه به مکاتباتی که صورت پذیرفت یک دستگاه به ارزش ۲۰ میلیارد ریال برای بیمارستان امام خمینی (ره ) نور تهیه شده است
 
  فرزانه با اشاره به پروژه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهرستان نور اظهارکرد: با رایزنی و حضور علیزاده معاون وزیر راه مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال بودجه دریافت کردیم.
 
اسدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نور نیز در این جلسه با تأکید بر استفاده از ظرفیت کارگروه نخبگان بسیج در شهرستان تأکید کرد و افزود: امیدواریم در جلسات بعدی رویکردهای بسیار مثبتی برای شهرستان در مباحث اجرایی داشته باشیم و قدم‌های شایسته‌‌ای برای انقلاب اسلامی برداریم.

در این جلسه اعضای کارگروه نخبگان بسیج به مشکلات شهرستان نور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، بهداشت و درمان، قوانین انتخابات شوراها و... پرداختند.
 
گفتنی است در این جلسه نشست فصلی مجمع بسیج شهرستان با نماینده مجلس به صورت فصلی مصوب شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه