logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سرتیپی مطرح کرد؛

تصمیم نهایی «اکران نوروز» با صاحبان آثار است/ چالش منع تردد شبانه

تصمیم نهایی «اکران نوروز» با صاحبان آثار است/ چالش منع تردد شبانه
رییس کانون پخش‌کنندگان سینمای ایران بیان کرد که تصمیم نهایی برای اکران فیلم‌ها در سینماهای کشور در شرایط فعلی، برعهده صاحبان فیلم‌ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سرتیپی تهیه‌کننده سینما و رئیس کانون پخش‌کنندگان سینمای ایران درباره آخرین وضعیت اکران نوروز ۱۴۰۰ گفت: قرار شده است که با شورای صنفی نمایش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک سری هماهنگی‌ها صورت بگیرد، تا برنامه‌ریزی مناسبی برای اکران نوروزی فراهم شود. در حال حاضر اکران هیچ فیلمی برای نوروز قطعی نشده است و باید دید صاحبان فیلم‌ها چه تصمیمی برای اکران می‌گیرند. پیشنهاداتی مطرح شده است اما تصمیم نهایی برعهده صاحبان فیلم‌ها است تا با ارزیابی شرایط موجود اجازه اکران فیلم‌های خود را بدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی سرتیپی, آخرین وضعیت اکران نوروز ۱۴۰۰, در حال حاضر اکران هیچ فیلمی برای نوروز قطعی نشده است,

رئیس کانون پخش‌کنندگان سینمای ایران تاکید کرد: امیدوارم با ایجاد شرایط مناسب از سوی سازمان سینمایی و شورای صنفی نمایش، صاحبان آثار ترغیب به اکران فیلم‌های خود شوند.

,

وی ادامه داد: پیش از هر چیز باید دید وضعیت کرونا جامعه را به چه سمتی می‌کشاند و چه محدودیت‌هایی را در شهرها ایجاد می‌کنند. ما به دنبال یک سینمای سلامت محور هستیم، تاکید می‌کنم پروتکل‌های بهداشتی در سینماها به خوبی رعایت می‌شود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

,

سرتیپی با اشاره به اینکه هر تصمیمی که گرفته می‌شود باید با ستاد ملی کرونا هماهنگ شود، توضیح داد: در واقع ما باید حداقل‌های لازم برای اکران مناسب فیلم‌ها را داشته باشیم.

,

وی ادامه داد: تاکید می‌کنم اگر شرایط مناسبی فراهم شود، اکران خوبی برای نوروز خواهیم داشت، با توجه به ساختاری که در سالن‌های سینما وجود دارد و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به خوبی می‌توان کنترل‌های مورد نظر برای حضور سلامت مخاطب در سینماها را داشته باشیم.

,

سرتیپی در پایان گفت: یکی از مشکلات ما در حال حاضر ساعت بسته شدن سالن‌های سینماها است، در حال حاضر آخرین سانس نمایش فیلم‌ها ساعت ۱۸ است، امیدوارم شرایطی فراهم شود که ساعت نمایش فیلم‌ها در سینماها افزایش پیدا کند که این مساله نیز به لغو منع تردد شبانه مربوط می‌شود.

,

انتهای پیام/

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه