logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

همیشه وقت کم داریم

کربکندی: عدالت در جام حذفی رعایت نمی شود/ ذوب آهن و استقلال قرعه سختی دارند

کربکندی: عدالت در جام حذفی رعایت نمی شود/ ذوب آهن و استقلال قرعه سختی دارند
مربی و پیشکسوت فوتبال گفت: عادلانه نیست یک تیم لیگ برتری در جام حذفی 5 بازی انجام بدهد و سهمیه مستقیم بگیرد و یک تیم 30 هفته در کوران لیگ بازی کند و سهمیه پلی آف بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول کربکندی مربی و پیشکسوت فوتبال، در پاسخ به این پرسش که آیا عادلانه است که یک تیم لیگ برتری در جام حذفی 5 بازی انجام بدهد و سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان آسیا بگیرد و یک تیم 30 هفته در کوران لیگ بازی کند و سهمیه پلی آف بگیرد، عنوان کرد: واقعاً‌ انصاف نیست. این یک سهمیه بی زحمت تری است که تیم ها می توانند به جام باشگاه های آسیا راه پیدا کنند؛ اما این بدعتی است که چند سال گذاشته شده. حتی در داخل کشورمان هم به نظرم با یک بازی حذف شدن، بدون بازی رفت و برگشت انصاف نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کربکندی، تصریح کرد: اگر بازیها به شکلی بود که رفت و برگشت صورت می گرفت و سهمیه کلی به ما می دادند و 4 تیم به لیگ قهرمانان آسیا صعود می کرد، شاید عدالت بیشتری رعایت می شد؛ اما چند سال است که به این شکل بازی می کنیم.

,

این مربی فوتبال که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، خاطرنشان کرد: در قرعه کشی 10 تیم لیگی به هم برخورد کردند؛ یعنی در مرحله اول 5 تیم لیگ برتری حذف می شوند. 6 تیم به تیم های دسته یک خوردند. هرچند شگفتی ها می تواند در این مسابقات باشد؛ اما به طور معمول این تیم ها شانس بیشتری برای اینکه از مرحله اول عبور کنند را دارند.

,

وی نیز درباره قرعه ها و بازیهای سخت اظهار داشت: در این مرحله به نظرم شهرخودرو و ذوب آهن؛ پیکان و استقلال و نیز سایپا و نساجی بازیهای سختی داشته باشد. نبود تماشاگر بالاخره از کیفیت بازیها کم کرده است.

,

کربکندی در پاسخ به این سوال که به نظر شما رفت و برگشت کردن بازیها با توجه به فشردگی بازیها در ایران امکان پذیر است، تصریح کرد: ما همیشه وقت کم داریم. قبلاً باشگاه هایمان به هر 4 روز یکبار بازی کردن معترض بودند؛ اما با توجه به اینکه تمام دنیا به این شکل بازی می کنند، باشگاه هایمان پذیرفته اند. رفت و برگشت کردن بازیها سخت است؛ اما عدالت بیشتری را می توان رعایت کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه