اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس ارشد بورس:

بورس بالاترین بازدهی را در ۲۰سال اخیر داشته است/ بانوان می‌توانند نقش فعالی در بورس داشته باشند

بورس بالاترین بازدهی را در ۲۰سال اخیر داشته است/ بانوان می‌توانند نقش فعالی در بورس داشته باشند
کارشناس ارشد بورس گفت: بورس بالاترین بازدهی را در ۲۰سال اخیر داشته است و در این میان بانوان می توانند نقش فعالی در آن داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه رئیسی در گفتگو با خبرنگار  قم فردا،  با اشاره به تاریخچه بورس در کشورمان اظهار داشت: تاریخچه بورس اوراق بهادار در ایران به حدود ۵۰ سال می‌رسد، اما این واژه هنوز هم برای بیشتر مردم ناشناخته است و بیشتر مرم واژه بورس را در نشریات، جراید و رسانه‌ها دیده و شنیده‌اند و از چگونگی کارکردهای آن اطلاع چندانی ندارند. درصورتی‌که برطبق آمار رسمی بورس بالاترین بازدهی در ۲۰ سال اخیر را داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا،, قم فردا،,

وی ادامه داد: بورس ایران باوجود این سابقه طولانی طی سالیان گذشته به دلیل حجم بسیار کوچک آن عملاً کارکرد آن‌چنانی نداشته، اما در چند سال اخیر با اجرای برخی سیاست‌ها از جمله اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و ورود شرکت‌های مطرح به بازار سرمایه و باتوجه‌به رونق چند سال اخیر بورس و گزارش‌هایی که از رشد این بازار در نشریات، جراید و رسانه‌ها منتشر می‌شود، تمایل مردم به حضور در این بازار افزایش‌یافته است.

رئیسی به فواید سرمایه‌گذاری در بورس اشاره کرد و بیان داشت: کسب سود بیشتر نسبت به سایر روش‌های سرمایه‌گذاری، حصول اطمینان از قانونی بودن روش سرمایه‌گذاری، اطلاع از بازار موردنظر در هر زمان (وجود شفافیت در بازار) ، مشارکت اقشار مردم در تولید ملی و قابلیت نقدشوندگی سریع و راحت از جمله این فواید است.

,
,
,

وی خاطرنشان کرد: بورس از جمله مواردی است که علاوه بر پوشش اهداف ذکر شده، منجر به بهره‌مندی کل جامعه از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده نیز می‌شود که از آن جمله می‌توان به ایجاد اشتغال اشاره کرد.

,

رئیسی تأکید کرد: شرط اصلی برای موفقیت و حصول نتیجه، شرکت فراگیر همه افراد جامعه در پیشبرد اهداف توسعه هر کشور است.

,

وی بیان داشت: الزام به مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی برای رسیدن به اهداف اقتصادی - اجتماعی در همه جوامع بشری همواره مطرح بوده است، چراکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل داده و می‌توانند نقش مؤثر و سازنده‌ای در اقتصاد کشور داشته باشند

,

کارشناس ارشد بورس ابراز داشت: باید سعی کرد تا نقش و مشارکت آنان را در فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی جامعه را افزایش داد،  البته این امر بدون دستیابی به مهارت‌ها و دانش‌ها و تکنولوژی‌های لازم و استفاده بهینه از آنها، امکان‌پذیر نیست.

,

وی برگزاری اولین دوره توانمندسازی حضور بانوان در بورس را موردتوجه قرار داد و گفت: در این دوره‌ای آموزشی که برای اولین‌بار در کشور با هدف توانمندسازی بانوان در بازار سرمایه در حال برگزاری می‌باشد سعی شده است ضمن آشنایی با سرمایه‌گذاری، بازار سرمایه، کارکرد و نحوه ورود به آن، به آموزش بورس به‌صورت گام‌به‌گام و تخصصی بپردازیم.

,

رئیسی تأکید کرد: این دوره به همت مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم در حال برگزاری است.



انتهای پیام/


 

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه