اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل بهزیستی گلستان خبر داد؛

اشتغال ۳۰۸ جوان در مراکز «مثبت زندگی» گلستان/ اهدای ۱۵۹ تبلت به دانش آموزان نیازمند

اشتغال ۳۰۸ جوان در مراکز «مثبت زندگی» گلستان/ اهدای ۱۵۹ تبلت به دانش آموزان نیازمند
حسینی گفت: با افتتاح ۸۴ بهزیستی کوچک (مراکز مثبت زندگی) در گلستان ۳۰۸ جوان و متخصص مشغول به کارشدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ سید مهدی حسینی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۱۵۹ عدد تبلت بین دانش آموزان جامعه هدف بهزیستی استان توزیع شد.

وی افزود: از این تعداد ۹۰ عدد از آن تحویل فرزندان گلستانی شده و ۶۹ تبلت دیگر در حال ارسال است.

مدیرکل بهزیستی گلستان تصریح کرد: سازمان بهزیستی با همکاری بنیاد مستضعفان، رایتل و دیجی کالا ۸هزار تبلت با سیم کارت رایگان توزیع کرد که سهم گلستان ۱۵۹ عدد بوده است.

حسینی بیان کرد: این اقدام ارزشمند با رعایت کرامت انسانی و حفظ آبرو فرزندان بهزیستی بوده وبا همکاری خوب شرکت دیجی کالا بسته ها بصورت متمرکز و مانند مرسوله های ارسالی عادی این شرکت تحویل می شود.

وی گفت: شرکت رایتل هم با اهدا سیم کارت و بسته اینترنت رایگان نیز به کمک جامعه تحت پوشش و امدادبگیران سازمان شتافته که قابل تقدیر است.
مدیرکل بهزیستی گلستان در ادامه از افتتاح ۸۴ بهزیستی کوچک(مراکز مثبت زندگی)  در گلستان  به صورت ویدئوکنفراس با حضور رئیس جمهور خبرداد.

وی افزود: با افتتاح این مراکز در گلستان ۳۰۸ جوان و متخصص مشغول به کارشدند.

حسینی اذعان کرد: با هماهنگی که انجام شده است ۴۵ نفر از پرسنل این مراکز توان خواه و مددجو بهزیستی بوده که خود نوعی درک متقابل و بهره گیری از ظرفیت های سازمان است.

مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به ۵۴ نوع ارائه خدمت این مراکز گفت: ارائه ۲۲ خدمت ضروری و رایگان در مثبت زندگی یکی از اقدامات موثر این مرکز است.

وی ابراز کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ پرونده مددجویی به ۸۴ مرکز گلستان انتقال داده شده است که همه آنها بصورت الکترونیک بوده است.

حسینی با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات خوب این مراکز محله محور بودن و دسترسی آسان جامعه هدف به خدمات گسترده سازمان بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی گلستان امکان ارائه خدمت در بستر اینترنت و دولت الکترونیک را دیگر مزیت این مراکز برشمرد و گفت: با تسهیل گری و دردسترس بودن ارائه خدمت به هم وطنان علاوه بر کمک به کادر درمان کشور در شرایط کرونا به افراد دارای معلولیت این امکان را میدهد تا بدون نیاز حضور فیزیکی درخواست ارائه کرده و مددکار مرکز محله خود را در جریان نیاز های خود قراردهد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه