اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

موارد ابتلای کرونای انگلیسی در سیستان و بلوچستان افزایش نداشته است/ بررسی سلامت روزانه ۲۰۰ نفر در مرز میرجاوه

موارد ابتلای کرونای انگلیسی در سیستان و بلوچستان افزایش نداشته است/ بررسی سلامت روزانه ۲۰۰ نفر در مرز میرجاوه
علیرضا سلیمی خراشاد گفت: در مرز مشترک سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تمام راننده های ایرانی و مسافران پاکستانی که از آن سوی مرز وارد استان می شوند از نظر بیماری کرونا چک و به طور متوسط در مرز میرجاوه روزانه ۲۰۰ نفر به لحاظ بیماری کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا سلیمی خراشاد، مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: تاکنون تست کرونای انگلیسی چهار نفر در سیستان و بلوچستان مثبت گزارش شده و مربوط به آقایی است که ساکن ایتالیا بوده و برای دیدار خانواده اش به استان سفر کرد و تنها چهار نفر مبتلا شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی با بیان اینکه تعداد افراد دارای کرونای انگلیسی در استان افزایش نداشته است، اظهار کرد: تست های تشخیصی مورد استفاده نمونه جهش یافته کرونای انگلیسی را هم تشخیص می دهد.

این مقام مسئول ادامه داد: این تست ها هر نوع کرونا را تشخیص می دهد، زیرا قسمتی از ژنوم را بررسی می کند که در همه انواع کرونا مشترک است.

مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: در مرز میرجاوه کل ورودی ها حتی در صورت منفی بود تست دوباره در میل ۷۲ و لب مرز چک می شود.

سلیمی خراشاد تصریح کرد: افرادی هم که سفر خارجی داشته باشد امکانات تشخیصی لازم در زاهدان فراهم و کیت انواع کرونا موجود است.

وی بیان کرد: در مرز مشترک سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تمام راننده های ایرانی که از آن سوی مرز وارد استان می شوند و همه مسافران پاکستانی که به کشور می آیند از نظر بیماری کرونا چک می شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به طور متوسط در مرز میرجاوه روزانه ۲۰۰ نفر به لحاظ بیماری کرونا مورد بررسی قرار می گیرند.

مدیر آزمایشگاه مرجع سلامت و امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تست های رپید کرونا هم در تشخیص این بیماری موثر بوده است، کیفیت این تست ها تنها به کیت بستگی ندارد، بلکه نوع نمونه گیری، زمان سپری شده از آلودگی و ... در تشخیص نقش دارند.

سلیمی خراشاد اظهار کرد: تست های مثبت رپید که ۱۰۰ درصد قابل اعتبار و تست های منفی هم ۸۰ درصد تایید است و طبق برآردهایی که سازندگان و آزمایشگاه مرجع سلامت که مقام بازرسی ما در وزارتخانه هستند برآورد ۸۰ درصد برای این تست ها دارند.

وی گفت: تاکنون حدود ۱۵ هزار تست رپید کرونا استفاده شده است و در مرز هم از آن ها استفاده می شود، زیرا نمی توان با تست های اصلی ۱۰ ساعت رانندگان را در مرز معطل نگه داشت و به همین دلیل از تست رپید استفاده می شود.

این مقام مسئول افزود: در صورت مثبت بودن تست رپید برای افراد بیکانه تست انگلیسی هم پک می شود تا از طریق مرز نوع جهش یافته وارد کشور و استان نشود.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه