logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در نشست شورای حفاظت از آب عنوان شد؛

انتقال آب سد آزاد به قوچم باعث اشتغالزایی و مهاجرت معکوس می شود

انتقال آب سد آزاد به قوچم باعث اشتغالزایی و مهاجرت معکوس می شود
رحمانی مدیر اجرایی سد قوچم دهگلان در نشست شورای حفاظت از آب گفت: انتقال آب سد آزاد می تواند باعث اشتغالزایی و مهاجرت معکوس در منطقه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، با حضور اعضای شورای تامین، منابع آب و ادارت ذیربط نشست شورای حفاظت از آب در سد قوچم شهرستان دهگلان برگزار شد.

در این نشست رحمانی مدیر اجرایی سد قوچم با بیان اینکه هداف اجرایی پروژه سد قوچم آبرسانی به دشتها ی قروه و دهگلان در راستای تامین آب های کشاورزی، صنعت، شرب منطقه خواهد بود گفت: عمده آب مورد نیاز سد از طریق خط انتقال از سد آزاد به این منطقه  انجام خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه تونل سد قوچم یکی از تونل های سخت مجموعه کاری که با قطر کم و طول زیاد در حال انجام است  و از یازده کیلومتر حدود ۲۵۰ متر مانده آن در حال تمام است که تا پایان فرودین ماه سال جدید بنا داریم حفاری تونل تمام شود.

رحمانی اظهار داشت: برای سال آینده بحث انتقال آب شرب از پایین دست سد برای دهگلان و تصفیه خانه آن انجام شده که کارهای مقدماتی صورت گرفته و پیمانکار مشخص شده است و مراحل قراردای آن  طی می شود و تا اوساط اردیبهشت سال جدید استارت زده  خواهد شد و به سرعت انتقال آب شرب به دهگلان و بعد از آن به شهرستان قروه  در دسترس مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به مرحله بعدی کارهای سد و نیاز به سرمایه گذاری بیشتر گفت: تمام طراحی های تاسیسات مسیر براساس آن انجام شده و کارهای که باید در سد آزاد انجام شود واین میزان آب که آلان در حدود ۲ متر مکعب برای شهرستان های قروه و دهگلان به ۷ متر مکعب افزایش یابد که از طریق تصفیه خانه سنندج برای صنعت، کشاورزی و شرب شهرستان دهگلان انتقال یابد زیرا این کار از نظر اشتغالزایی و مهاجرت معکوس خیلی به نفع منطقه خواهد بود.

مدیراجرایی سد قوچم با اشاره به اعتبارات گفت: اعتبارت خیلی خوبی جذب شده هر جند در این زمینه مشکل وجود دارد و با قرارگاه سپاه قراردای بری خط انتقال منعقد شده که طی یک سال سد را تامین کند که کار انجام شود و از سال هزار و چهار صد و یک با تخصیص اعتبار بدیهی پرداخت خواهد شد.

رحمانی با اشاره به انتقال آب سد ژاوه  به سد سورال دهگلان گفت: با توجه به اینکه استان مقداری از  اعتبار با مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای تصفیه خانه آب به ما تخصیص داده است که قرار است مبلغ ۵۰ میلیارد دیگر هم برای اتمام کارتصفیه خانه اختصاص دهند و مبلغی هم برای اجرای خط انتقال آب در نظر گرفته شده است و با توجه به اینکه کاراجرایی تصفیه خانه از سد قشلاق شروع شده مبلغی از هم از طریق سازمان برنامه برای آن تخصیص داده شده است که در این صورت اهداف اولیه طرح  محقق خواهد شد.

فرزاد شمس فرماندار دهگلان با اشاره به کمبود آب در قسمت شرقی استان گفت: با توجه به اینکه قسمت های شرقی استان از نظر کمبود آب بحرانی است این پروژه می تواند در همه زمینه ها خصوصا در بحث تامین آب شرب جوابگوی حل مشکل مردم دو شهرستان قروه و دهگلان باشد.

 فرماندار دهگلان با بیان اینکه در این فصل سال با وجود بارندگی بسیاری هم  روستاهای شهرستان دچار قطعی آب شرب هستند گفت: سد قوچم می تواند آب شرب بیش از ۳۰۰ روستای دو شهرستان دهگلان و قروه را تامین کند.

فرماندار دهگلان با اشاره به بحث انتقال آب سد قوچم به استان های همجوار کشور گفت: شاید این موضوع مورد نگرانی مردم واقع شده باشد که ما در این مورد هیچ دخالتی نمی توانیم داشته باشیم و اگر حاکمیت تشخیص دهد این اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه