logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه جوادالائمه خراسان شمالی خبر داد؛

همکاری بسیج با سازمان صمت و جهاد کشاورزی استان برای کنترل بازار

همکاری بسیج با سازمان صمت و جهاد کشاورزی استان برای کنترل بازار
عین الله حاتمی از همکاری بسیج با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای کنترل بازار و همچنین سازمان جهاد کشاورزی در راستای نظارت بر توزیع نهاده های دامی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عین الله حاتمی، مدیر ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه جوادالائمه خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصر اترک گفت: پس از تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر کمک بسیج در کنترل قیمت ها به مجموعه دولت و وضعیت فعلی کشور، بسیج خراسان شمالی جلسات کارشناسی را با سازمان صنعت، معدن و تجارت و هچنین سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار کرده تا بتوان از ظرفیت بسیج برای نظارت بر کنترل قیمت کالاها در بازار شب عید استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  عصر اترک,

وی گفت: طی گفتگوهای انجام شده مقرر شد تا از نیروهای بسیجی به عنوان همیار بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استفاده شود.

,

حاتمی افزود: این نیروها بعد از کسب آموزش های لازم به همراه بازرسان سازمان صمت در دو شیفت صبح و بعد از ظهر بر فرایند فروش اجناس و کالاها نظارت دارند.

,

وی با بیان اینکه ۵۰ نیروی بسیجی به عنوان همیار بازرسان معرفی شدند، گفت: مرحله اول این طرح از ابتدای آذر ماه تا پانزدهم دی ماه انجام شد و مرحله دوم نیز از ۱۵ بهمن شروع شده و همچنان ادامه دارد.

مدیر ستاد تخصصی اقشار بسیج سپاه جوادالائمه خراسان شمالی همکاری دیگر نیروهای بسیجی برای کنترل قیمت ها را استفاده از ۱۱ بسیجی برای همکاری با سازمان جهاد کشاورزی استان به منظور نظارت بر نحوه توزیع و کنترل کیفیت نهاده های دامی عنوان کرد.

حاتمی اظهارکرد: با توجه به تعلق یارانه دولتی بر نهاده های دامی شاهد اختلاف قیمت نهاده های یارانه ای با بازار آزاد هستیم که این موضوع زمینه سو استفاده در فرایند توزیع یارانه ای و اجحاف در حق دامداران را فراهم می کند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه در طرحی که از دی ماه شروع شد، کارشناسان بسیج مهندسی کشاورزی با انجام ۳ هزار و ۳۰۰ بازدید و ارتباط چهره به چهره با دامداران، تخلفی را گزارش نکردند.

,
,
,
,
,
,
,

حاتمی خاطرنشان کرد: پایین بودن کیفیت نهاده های توزیع شده در مقاطع مختلف در بازه زمانی دی ماه تاکنون از سوی دامداران گزارش شد که این موضوع با کارخانه های تولید نهاده های دامی استان مطرح شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه