logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم:

کرونای انگلیسی در کمین شهروندان جاجرمی/ این ویروس به جوانان هم رحم نمی‌کند

کرونای انگلیسی در کمین شهروندان جاجرمی/ این ویروس به جوانان هم رحم نمی‌کند
سوسن ملائکه با اشاره به شیوع کرونای انگلیسی در استان خراسان شمالی، گفت: با توجه به خطرناک بودن این نوع ویروس نسبت به موارد دیگر از شهروندان جاجرمی خواست رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی تر بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سوسن ملائکه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری جاجرم، گفت: با توجه به شیوع کرونای انگلیسی در استان خراسان شمالی رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی تر بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پایگاه خبری جاجرم, ،,

وی ضمن نگرانی از این موضوع افزود: این روزها ،شلوغی بازارها و مراکز خرید ،ازدحام عابران در پیاده رو ها ،برپایی مجالس عروسی و عزا با جمعیت انبوه نشان دهنده این است که بسیاری از مردم دیگر کرونا را جدی نمی‌گیرند.

ملائکه ابراز داشت: ویروس کرونا این روزها رنگ و رو عوض کرده و با شکل دیگری با عنوان کرونای انگلیسی در میان مردم حاضر شده و عادی انگاری از شرایط موجود و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی یعنی به استقبال خطر رفتن است.

وی گفت: عادی انگاری از سمت مردم نگران کننده است و تاکید می‌ کنم که بدون همکاری شهروندان و مشارکت همگانی امکان مهار و پیشگیری از شیوع موج جدید کرونا وجود ندارد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاجرم با بیان اینکه کرونای انگلیسی محدودیت سنی قائل نمی‌شود حتی بیشتر جوانان را نشانه گرفته است، گفت: کرونای انگلیسی می تواند افراد سالم و بدون سابقه بیماری زمینه‌ای را به سرعت و شدت بیشتری درگیر و از پا بیاندازد.

وی خطاب به شهروندان تاکید کرد: شهروندان از انجام خریدهای غیرضروری خودداری و از خدمات الکترونیکی موجود در فضای مجازی در حوزه امور اداری ، خرید و...اقدام کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

ملائکه  افزود: متاسفانه در این شرایط برخی اوقات شاهد ازدحام و برگزاری مجالس شادی و عزا از سوی شهروندان هستیم که می تواند به مرگ دهها انسان بی گناه منجر شود بنابراین خواهشمندیم با عدم برگزاری مراسم در جهت کنترل و مهار این بیماری قدم برداریم.

 وی از شهروندان خواست  از حضور در آرامستان ها به مناسبت پایان سال خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین راهکار مقابله با این ویروس جهش یافته، همچنان رعایت دستورالعمل های بهداشتی ، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه