logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

خوشحالم که سال ۹۹ را با صدرنشینی تمام کردیم؛

گل‌محمدی: عالیشاه پنالتی‌زن اول پرسپولیس نیست و آن پنالتی تمرکزمان را به‌هم ریخت/ اخراج نعمتی کاملاً درست بود

گل‌محمدی: عالیشاه پنالتی‌زن اول پرسپولیس نیست و آن پنالتی تمرکزمان را به‌هم ریخت/ اخراج نعمتی کاملاً درست بود
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وقتی ما به گل رسیدیم راحت تر شدیم و شاید اگر آن پنالتی گل می شد بازی آنقدر برای ما سخت نمی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی گل محمدی بعد از برتری تیمش مقابل نفت مسجد سلیمان اظهار داشت: پیشاپیش سال نو و نوروز را به همه مردم کشورم تبریک می گویم و برای همه درگذشتگان سال ۹۹ به خصوص میناوند و انصاریان طلب مغفرت دارم. بازی مهمی برای ما بود و خیلی مسلط روی بازی بودیم. ما بیشتر استرس داشتیم چون فاصله گل مان با حریف کم بود. باید از فرصت های گلزنی و پنالتی استفاده می کردیم تا بازی روند بهتری پیدا می کرد ولی بچه ها خیلی زحمت کشیدند و ۳ امتیاز را گرفتیم و خوشحالم که سال ۹۹ را با صدرنشینی تمام کردیم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص اخراج نعمتی گفت: حریف وقتی عقب بود خیلی تلاش کرد تا جبران کند. بلبلی در سمت چپ کیفیت خوبی نشان داد و در صحنه دوم نعمتی می توانست با تمرکز بهتری کار کند که کارت قرمز نگیرد. به نظر من تصمیم داور برای اخراج نعمتی کاملا درست بود.

گل محمدی با اشاره به روند بازی در نشست خبری اظهار داشت: بازی سختی برای ما در اواخر مسابقه شد. در نیمه اول خوب گل زدیم و پنالتی گرفتیم و می شد این همه استرس برای برد نداشته باشیم. ۳ امتیاز خیلی مهم را در مجموع گرفتیم . می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم و همین گل نزدن بازی را برای ما سخت کرد.

وی تاکید کرد: تیم حریف هم تیم سختکوشی بود و در مجموع بازی جذاب و دیدنی صورت گرفت. به هر دو تیم تبریک می گویم که بازی خوبی انجام دادند. این برد تقدیم به هواداران و امیدوارم هواداران این برد را به عنوان عیدی از ما قبول کنند.

سرمربی پرسپولیس در خصوص داوری بازی گفت: بازی از نظر فیزیکی درگیری های زیادی داشت و بازی برای داور هم سخت شد. اعتراض های زیادی از سوی دو تیم انجام شد که به خاطر فیزیکی بود بازی شد. حریف برای نباختن و ما برای بردن وارد زمین شدیم. در مجموع داور بازی را خوب مدیریت کرد، شاید می شد از یکی دو کارت استفاده نکند.

گل محمدی در واکنش به سوال خبرنگاری که عنوان کرد رسول پناه شما را به مناظره دعوت کرده است گفت: شما از طرف چه کسی آمده اید؟ اگر دوست دارید در خصوص گرانی و این جور مسائل صحبت کنید.

وی در خصوص عملکرد مغانلو گفت: او خوب کار کرد و کیفیت خوبی داشت. بازی اول کمی برای این بازیکن سخت بود ولی رفته رفته کیفیت خودش را به دست خواهد آورد.

سرمربی پرسپولیس در خصوص پنالتی عالیشاه گفت: پنالتی زن اول تیم ما نبود و فکر می کنم همان پنالتی تمرکز تیمی ما را به هم زد. وقتی ما به گل رسیدیم راحت تر شدیم و شاید اگر آن پنالتی گل می شد بازی آنقدر برای ما سخت نمی شد.

گل محمدی در خصوص اینکه چگونه یک بازیکن در قالب تیم جا می افتد (با اشاره به شرایط آرمان رمضانی که موفق نشد و یا شهریار مغانلو که به تازگی به این تیم اضافه شده) گفت: این موضوع کمی زمانبر است. این تیم هواداران زیادی دارد و طبیعی است که چون پرسپولیس هوادار دارد اگر گلزنی نکند تحت فشار قرار می گیرد ولی مطمئنا با تمرین این مساله حل می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه