به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب کرد در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: در ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه سوم فروردین ماه سال جاری شاهد بروز حادثه آتش سوزی در یکی از مراکز تجاری هیرمند افغانستان بودیم.
وی افزود: به دلیل قرار داشتن این مرکز تجاری با مسیر تردد کامیون های ترانزیتی ایرانی، نیروهای پایانه مرزی با تجهیزات و امکانات لازم آماده هرگونه خدمات رسانی بودند.
این مقام مسئول تاکید کرد: این اداره با توجه به اهمیت پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان در توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای افغانستان و پاکستان به منظور مقابله با هر گونه حوادث احتمالی نظیر حریق و آتش سوزیهای گسترده علاوه بر تجهیز کردن پایانه ها میلکو میرجاوه به امکانات و تجهیزات بروز، اقدام به برگزاری مانورهای متعدد برای نیروهای مستقر در این پایانه کرده است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه