اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تصمیم عجیب ستاره والیبال در آستانه المپیک/ قائمی از تیم ملی والیبال خداحافظی کرد

تصمیم عجیب ستاره والیبال در آستانه المپیک/ قائمی از تیم ملی والیبال خداحافظی کرد
دریافت کننده تیم ملی والیبال از حضور در رقابت‌های ملی موقتا کناره‌گیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالیکه فدراسیون والیبال اعلام کرده امروز اسامی نفرات دعوت شده به تیم ملی جهت حضور در تمرینات اعلام خواهد شد فرهاد قائمی، دریافت‌کننده باتجربه تیم ملی کشورمان  و یکی از بازیکنان ثابت یک دهه اخیر تیم ملی به دلیل مسائل شخصی، با انتشار پیامی از حضور در تیم ملی والیبال انصراف داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فرهاد قائمی اعلام کرد به دلایل شخصی نمی‌تواند تیم ملی والیبال ایران را همراهی کند. این انصراف در حالی است که والیبال ایران امسال شرایط ویژه‌ای را دنبال می‌کند و علاوه بر لیگ ملت‌ها، بازی‌های المپیک را نیز پیش رو دارد.

,

قائمی در پیام خود نوشت:

,

مردم عزیز، علاقمندان به والیبال، فدراسیون و کادر فنی تیم‌ملی والیبال

,

ضمن تبریک‌ سال نو و آرزوی سلامتی برای همه، اینجانب فرهاد قائمی برخود وظیفه می‌دانم مواردی را خدمت مردم علاقمند و جامعه والیبال عرض کنم:

,

امروز قریب ۱۴ سال است که همانند یک سرباز در تیم ملی والیبال کشورم خدمت کرده‌ام. در تمام‌ رده‌ها بوده‌ام و‌با مربیان مختلف کار کرده‌ام. فراز و‌نشیب‌ها دیده‌ام و‌ در کنار هم‌تیمی‌هایم، بردها را به شادی و باخت‌ها را به اندوه سپری کرده‌ام. در بالاترین سطح بازی‌های والیبال برای سربلندی کشورم جنگیده‌ام. در آسیا به بالاترین افتخارات و در سطح جهان به مقام‌هایی قابل احترام و بسیار ارزشمند دست یافته‌ام. همه اینها، زمانی ارزش مضاعف و بی‌همتا و غرورانگیز پیدا کرده که با رضایت و شادمانی مردم دوست‌داشتنی کشورم همراه شده است. من نیمی از عمرم را به دلخوشی‌های مردم و هیجانات مثبت آنها گره زده‌ام. از خدای خودم شاکرم و بی‌تردید قدر این موهبت را می‌دانم.

,

امروز‌ بار دیگر این موهبت شامل حالم شده است. بسان ۱۴ سال گذشته طعم بسیار شیرین دعوت به تیم ملی را باز هم می‌چشم. شاید بهتر از هر کسی می‌دانم که فراسوی این دعوت، چه انتظارات و مسئولیت و وظیفه سنگینی نهفته است. اما امروز‌شرایطم‌ با سال‌های پیش متفاوت است. وظایف و مسئولیت‌های دیگری در بستر خانواده برایم ایجاد شده که گریزی از آنها نیست. به تازگی ازدواج کرده‌ام و‌ شرایط زندگیم ایجاب می‌کند که به التزامات و انتظارات زندگی تاهلی پاسخ دهم ودغدغه‌های ایجاد شده، طلب می‌کند که مدتی در اختیار خانواده باشم و این با زندگی اردویی منافات بسیار دارد.

, ,

در خدمت تیم‌ملی بودن گرچه از بزرگترین افتخارات است اما تمرکزی‌ کامل و توجهی تمام و کمال می‌خواهد. بعید می‌دانم در شرایط موجود زندگیم‌ بتوانم این تمرکز را فراهم کنم. لذا ضمن سپاس بی پایان از مربیان و کادر فنی و فدراسیون محترم والیبال و‌پوزش از مردم علاقمند به این ورزش پرطرفدار اعلام می‌دارم که در این دوره متاسفانه نمی‌توانم در خدمت تیم کشورم باشم. قویا باور دارم که دوستانم به بهترین شکل ممکن تیم را پیش خواهند برد. افتخارات دیگری در راه است و من نیز همانند مردم کشورم به تماشای مسابقات خواهم نشست و برای موفقیت دوستانم هورا خواهم‌کشید. مسئولیت سنگین عضویت در تیم ملی و‌ تجربه ۱۴ ساله ایجاب می‌کند که این بار از دور، نظاره‌گر موفقیت‌های تیم‌ملی کشورم باشم.

,

به امید ریشه‌کن‌ شدن این بیماری منحوس و‌حضور در سالن‌های والیبال‌ همچون‌همیشه.

,

یا حق - فرهاد قائمی

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه