اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد

۱۲ فروردین‌ماه، روزی سرشار از حضور و حماسه/آری ۹۸ درصدی یک سند زنده تاریخی بر مردمی بودن انقلاب است

۱۲ فروردین‌ماه، روزی سرشار از حضور و حماسه/آری ۹۸ درصدی یک سند زنده تاریخی بر مردمی بودن انقلاب است
علی معلمی با بیان اینکه فروردین‌ماه، یادآور روز حضور، روز حماسه و روز ثبت یک واقعه بزرگ تاریخی بود؛ گفت: حقیقتا رأی «آری» مردم در این روز، یک سند زنده تاریخی است که این نظام یک نظام مردمی بوده است و هیچگونه ارعاب و تهدیدی در کار نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 1357، به دعوت امام خمینی همه‌پرسی حکومت جمهوری اسلامی ایران در روزهای دهم و یازدهم فروردین 1358 در سراسر ایران برگزار شد و بیش از 98 درصد واجدین شرکت در همه‌پرسی با دادن رای «آری»، با برقراری حکومت جمهوری اسلامی موافقت کردند.

در روز 12 فروردین نتایج اعلام شد و این روز را روز جمهوری اسلامی نامیدند. طبق اعلامیه دولت موقت، در همه‌پرسی 20 میلیون و 288 هزار تن (98 و دو دهم درصد آراء) به حذف سلطنت و برقراری نظامی اسلامی آری گفتند.

از این‌رو، 12 فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، در این روز با رای اکثریت قاطع مردم، نظام سیاسی کشور پس از 2500 سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی و حکومت مردمی تغییر یافت.

در 12 فروردین 1358 ثمره مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ملت ایران به بار نشست و نظام جمهوری اسلامی ایران استقرار یافت.

آیت‌الله علی معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص 12 فروردین روز جمهوری اسلامی ایران، اظهارکرد: 12 فروردین‌ماه، یادآور روز حضور، روز حماسه و روز ثبت یک واقعه بزرگ تاریخی بود.

وی افزود: در هر کشوری تحول و دگرگونی که اتفاق می‌افتاد، نوعا نظامی بود و احیانا نیز اگر سیاسی و یا اجتماعی بود، تا مدتی همان جمعی را که ایجاد تحول کرده بودند و درواقع رهبری کرده بودند، کشور را اداره می‌کردند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، خاطرنشان کرد: اما در جمهوری اسلامی ایران، نهضت امام راحل(ره) یک نهضت مبتنی بر باورهای دینی مردم بود، یک نهضت برخاسته از اعتقادات مردم بود و حضور اجتماعی، اعتقادی و فرهنگی مردم مقاومتی ایجاد کرده بود که نظام ستمشاهی را از پای درآورده بود.

معلمی، ادامه داد: پس از این اتفاق مبارک، بلافاصله برای تعیین نوع نظام آینده کشور، رفراندوم برگزار شد و آن هم با رأی مردم؛ در هیچ جای دنیا چنین اتفاقی سابقه ندارد.

وی بیان کرد: با فاصله کمتر از 3 ماه پی از پیروزی یک انقلاب بزرگ، یک نهضت عظیم و یک تحول ممتاز، مردم را برای تعیین نوع حکومت دعوت کنند و فراخوان بدهند تا خود مردم انتخاب کنند که جمهوری اسلامی را می‌خواهند و یا نمی‌خواهند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، عنوان کرد: 98.2 درصد از واجدین شرایطی که پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کردند به جمهوری اسلامی ایران، رأی آری دادند.

آیت‌الله معلمی، تاکید کرد: حقیقتا این رأی آری مردم یک سند زنده تاریخی است که این نظام یک نظام مردمی بوده است و هیچگونه ارعاب و تهدیدی در کار نبوده است.

وی گفت: تا لحظه پیروزی انقلاب، کسی از انقلابیون، اسلحه به دست نبودند؛ بعد از پیروزی انقلاب، مراکز نظامی برای ساماندهی و فرماندهی نیروهای انقلابی تشکیل شد واگرنه حتی قبل از پیروزی انقلاب، یک مورد کسی سرغ ندارد که انقلابیون، دست به اسلحه برده باشند و اقدام به ترور و یا برخورد مسلحانه با مأموران نظام ستمشاهی کرده باشند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: این اسناد نشان می‌دهد که این حرکت یک حرکت مردمی مبتنی بر یک آرمان مقدس نظیر عدالت‌خواهی، تنفر از استبداد، تنفر از ظلم و ستم و تنفر از فساد، سرتاسر جامعه ما را گرفته بود و بر این اساس، مردم در پی ندای امام راحل (ره)، لبیک جانانه گفتند و تا پای جان نیز ایستادند.

معلمی، اضافه کرد: به لطف خدا، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و بلافاصله هم برای عنوان نظام آینده به آرای مردم مراجعه شد و رفراندومی بسیار باشکوه برگزار شد و مردم به جمهوری اسلامی رأی دادند و لذا روز 12 فروردین هر ساله، به عنوان یک روز تاریخی فراموش نشدنی به عنوان یک روز تعطیل رسمی در تقویم کشور اعلام شده است و باید گرامی داشته شود.

وی متذکر شد: متاسفانه، اکنون دو سال است که در پی شیوع ویروس کرونا در کشور، از داشتن اجتماعات در این فرصت محروم هستیم اما فضای مجازی در اختیار همگان هست و در طی فرا رسیدن 12 فروردین، برای تجلیل از شهدای انقلاب، تکریم و تجلیل از حاضرین در صحنه انقلاب سال 1357 باید ادای وظیفه کرد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: امیدواریم که نسل حاضر و نسل‌های آینده ما، قدردان آن حماسه‌ها، آن شکوه، آن ایثار و آن عظمت باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه