اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل بندر امیرآباد مطرح کرد؛

جذب ۱۸ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بندر امیرآباد

جذب ۱۸ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بندر امیرآباد
محمدعلی اصل سعیدی‌پور از جذب حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بندر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدعلی اصل سعیدی پور عصر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح بخشی از عملکرد بندرامیرآباد اظهار کرد: امسال بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا توسط  ۶۹۰ فروند کشتی در بندرامیرآباد مراوده شده است، که از این میزان یک میلیون و ۹۸۷ هزار تن تخلیه و ۵۳۴ هزار تن دیگر مربوط به بارگیری و صادرات کالا می باشد.

وی یکی از ظرفیت های بالفعل بندرامیرآباد را وجود شبکه ریلی داخلی و اتصال آن به شبکه سراسری راه آهن بر شمرد که با توجه به این ظرفیت منحصر به فرد در میان بنادر شمالی کشور، حمل ریلی کالا در این بندر با رشد ۱۱۷ درصدی به ۷۳ هزار و ۲۰۳  تن رسیده است.

مدیرکل بندرامیرآباد به مراودات چند بعدی ، ایجاد تنوع کالا در صادرات و تأمین کالاهای اساسی کشور از این بندر ، به ۵۰ هزار تن ترانزیت خارجی کالا در سال ۹۹ در بندرامیرآباد اشاره و خاطرنشان کرد : با بهبود شاخص های عملیاتی به دنبال سهم پذیری بیشتر از حمل و نقل دریایی بین المللی می باشیم تا با وجود ظرفیت مطلوب  تخلیه و بارگیری کالا در این بندر  ، شاهد افزایش تنوع و تکمیل زنجیره حمل و نقل کالا  از مسیرهای ترانزیتی امیرآباد – دوغارون و همچنین ترانزیت کالا از کشورهای حوزه CIS به کشور افغانستان و بهره گیری موثر از مسیرهای ریلی باشیم.

وی با اشاره به سهم غالب بیش از ۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری و صادرات کالا و همچنین تخلیه غلات  بندرامیرآباد در میان بنادر تجاری شمال کشور افزود: در آینده نزدیک با برنامه ریزی های کلان تدوین شده ، بندر امیرآباد به بندر کانونی کانتینربر در شمال کشور نیز  تبدیل خواهد شد.

سعیدی پور در پایان گفت: در بخش سرمایه گذاری با تحقق ۴۰۰ درصدی میزان جذب سرمایه گذاری، کل سرمایه گذاری جذب شده بخش خصوصی ۱۷ هزار و ۷۳ میلیارد ریال بوده، که از این میزان ۹ هزار و ۲۲۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است و مابقی آن در حال ساخت است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه