logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

دو خبر از فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام

اعزام بانوان به مسابقات برون مرزی فیتنس در اولویت/ مسکوت ماندن پرونده 8 داور تعلیقی

اعزام بانوان به مسابقات برون مرزی فیتنس در اولویت/ مسکوت ماندن پرونده 8 داور تعلیقی
نخستین جلسه هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در سال 1400 امروز 16 فروردین ماه در محل کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، دومین جلسه هیات رئیسه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام امروز 16 فروردین ماه با حضور عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون، رضا فیروزی، زهره مرزوقی، حسن کرباسی، امیر رامشی، حسین اخلاقی، محمدرضا پورابراهیمی و کامران صنعتی در محل کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این جلسه تقویم عملیاتی فدراسیون در سال 1400 و چارت سازمانی فدراسیون نیز به تصویب رسید. با توجه به شمار زیاد بانوان علاقه مند به رشته فیتنس مقرر شد فعالیت بانوان در این رشته و اعزام آنها به مسابقات برون مرزی فیتنس چلنج در اولویت برنامه های فدراسیون در سال 1400 قرار گیرد.

,

همچنین مقرر شد جام سردارسپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سردار دل ها هر ساله در رشته های زیر مجموعه این فدراسیون همزمان با سالروز شهادت ایشان به میزبانی کرمان در سطح ملی و بین المللی نیز برگزار شود.

,

 

,

*کرباسی: با درخواست رئیس کمیسیون داوران در خصوص مسکوت ماندن پرونده 8 داور موافقت شد

, *کرباسی: با درخواست رئیس کمیسیون داوران در خصوص مسکوت ماندن پرونده 8 داور موافقت شد,

حسن کرباسی سرپرست دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در خصوص لغو تعلیق 8 داور از سوی این فدراسیون اظهار داشت: در راستای حکم موقت کمیته انضباطی در خصوص تعلیق 8 داور که در روزهای اخیر رفتارهایی خارج از عرف و دور از شئونات اخلاقی داشتند و مصاحبه های خارج از حد و اختیارات خود انجام دادند، رئیس کمیسیون داوران فدراسیون درخواست کرد با توجه به حضور رئیس فدراسیون جهانی بدنسازی و پرورش اندام و پیش رو داشتن مسابقات قهرمانی کشور فیتنس، پرونده رسیدگی به تخلف این داوران مسکوت باقی بماند و در جلسه بعدی کمیته انضباطی دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد.

,

سرپرست دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در ادامه افزود: فدراسیون هم بعد از بررسی های لازم اعلام کرد 8 داور در مسابقات فیتنس قهرمانی کشور که پیش رو است داوری نخواهند کرد و در جلسه بعدی کمیته انضباطی که به زودی تشکیل خواهد شد به موارد مطروحه رسیدگی خواهد شد تا تصمیم گیری های لازم انجام شود و حکم نهایی در مورد مسائل اخیر اعلام شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه