logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

زبان انگلیسی‌ام خوب است؛

خورشیدی: قرار نیست با سردار آزمون مدارا کنم/ قرعه کار به نام من دیوانه زدند!

خورشیدی: قرار نیست با سردار آزمون مدارا کنم/ قرعه کار به نام من دیوانه زدند!
سرپرست جدید تیم ملی فوتبال گفت: به غیر من ۵-۶ گزینه دیگر هم بودند و به قول شاعر قرعه کار به نام من دیوانه زدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی خورشیدی، سرپرست جدید تیم ملی فوتبال ایران در خصوص رزومه خود برای حضور در این پست خطیر اظهار داشت: من در جوانان پرسپولیس، نوجوانان راه آهن، بزرگسالان ژاندارمری و ... حضور داشتم و جز اولین کسانی بودم که در فوتبال ایران مدرک مربی‌گری گرفتم. در سال  ۷۵ یک سال و نیم هم کنار آقای اولیایی در مدیریت باشگاه استقلال بودم.در تیم های دیگری چون استقلال اهواز، راه آهن و ... تجربه کار دارم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در پاسخ به این سوال که آیا پیش از این تجربه کار بین المللی کرده یا خیر گفت: کسی که می‌خواهد پستی را در این سطح بگیرد باید تجربه، تحصیات و جوانی داشته باشد. یک زمانی سرپرست تیم ملی را با ۷۰ سال سن انتخاب می کردند اگر چه آن عزیزان همه به گردن ما حق دارند ولی سرپرستی نیاز به جوانی دارد. الان تحصیلات من مرتبط است و دانشجوی فوق لیسانس تربیت بدنی هستم. آیا سرپرستان دیگر که با تیم‌هایشان به خارج اعزام می شوند تجربه بین المللی دارند؟ الان کارها تعریف شده و فیفا اعلام می کند که تیم ها چه زمانی باید چه کاری انجام بدهند و همه طبق همان قوانین فیفا عمل می‌کنند. مطمئنا ما اجازه نمی‌دهیم مشکلی به وجود بیاید.
,
 
,
خورشیدی در خصوص اینکه آیا اگر خودش رئیس فدراسیون بود فردی به نام خورشیدی را سرپرست تیم ملی می کرد یا خیر عنوان کرد: می گویند ما لابی کرده‌ایم، وقتی از فدراسیون با من تماس گرفتند و به آنجا رفتم مسائلی را دیدم که قبل از این در دوران مدیریتی گذشته ندیدم. فدراسیون در انتخاباتش بسیار بسیار حساس است و آنها فیلترهای زیادی را برای انتخاب گذاشتند. به غیر من ۵-۶ گزینه دیگر هم بودند و به قول شاعر قرعه کار به نام من دیوانه زدند.
,
 
,
سرپرست جدید تیم ملی تاکید کرد: یکی از رسانه ها نوشته بود آیا خورشیدی می تواند با سردار آزمون مدارا کند اما قرار نیست من به سردار آزمون بگویم که پاس تو در بدهد یا مثلا فلان کار تاکتیکی را انجام بدهد.شرح وظایف من مشخص است.گوشی تلفن من همیشه باز است و همیشه هر نقدی را می شنوم. هر کسی در رابطه به کمک به تیم ملی دارد با کمال میل می‌پذیرم. یک عده می‌خواهند فدراسیون را بکوبند به خورشیدی گیر می‌دهند. الان هر فردی انتخاب شود یک ایراد می گیرند.
,
 
,
وی در خصوص اینکه آیا زبان انگلیسی اش خوب است یا خیر عنوان کرد: زبان من خوب است و می‌توانم خوب صحبت کنم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه