اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس مطرح کرد؛

سوء مدیریت در دولت؛ دلیل افزایش مبتلایان به کرونا/ صف های مرغ و تخم مرغ به گسترش بیماری دامن می زند

سوء مدیریت در دولت؛ دلیل افزایش مبتلایان به کرونا/ صف های مرغ و تخم مرغ به گسترش بیماری دامن می زند
حسینعلی شهریاری گفت: اظهارات نسنجیده و غیرمسئولانه رئیس جمهور و سوء مدیریت در وزارت میراث فرهنگی و فروش بلیط های حمل و نقل و رزرو هتل ها باعث افزایش بی رویه مسافرت های نوروزی و در پی آن گسترش بیماری و ابتلای افراد زیادی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در جلسه ستاد کرونا تاکید فرمودند که توصیه های وزارت بهداشت به صورت جدی مورد توجه باشد، بیان کرد: قبل از تعطیلات نوروزی، روند ابتلا به بیماری و مرگ و میر ناشی از آن، بسیار کاهش یافت به گونه ای که امید می رفت کادر درمان امکان بازیابی توان خدمتی خود را داشته باشند، اما متاسفانه اظهارات نسنجیده و غیرمسئولانه رئیس جمهور و سوء مدیریت در وزارت میراث فرهنگی و فروش بلیط های حمل و نقل و رزرو هتل ها باعث افزایش بی رویه مسافرت های نوروزی و در پی آن گسترش بیماری و ابتلای افراد زیادی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی با اشاره به این که بخشی از علل افزایش موارد ابتلاء نیز مربوط به صفوف مرغ و تخم مرغ و امثال آن است، ادامه داد: با ادامه روند فعلی، امکان افزایش تلفات به هزار نفر در روز نیز وجود دارد و این مسئله اوضاع اسفناک و غیر قابل کنترلی را در کشور به دنبال خواهد داشت.

نماینده مردم زاهدان با بیان اینکه روزهای شنبه و یکشنبه، دو  اعلام جرم علیه رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی صورت می پذیرد، ابراز امیدواری کرد: قوه قضائیه که بعد از حضور حضرت آیت الله رئیسی جان تازه ای گرفته است این مسئله را به صورت حقوقی و جدی پیگیری کند، چرا که ثمره این گونه سوء مدیریت ها از دست رفتن جان مردم به عنوان ولی نعمتان نظام است.

 شهریاری گفت: مردم ما هم تا حدودی مقصر هستند، وقتی همه مسئولان بهداشت و درمان کشور و پزشکان اعلام می کنند که مردم به مسافرت نروند، اما وقتی آن ها به حرف رئیس جمهوری که اغلب غیر کارشناسی سخن می گوید، گوش می دهند، نتیجه همین شرایط کنونی می شود.

وی افزود: ما نگران کادر خسته بهداشت و درمان هستیم چرا که این عزیزان هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی تحت فشار هستند و هر روز جلوی چشمشان عده ای از هم میهنانمان جان به جان آفرین تسلیم کرده و  از بین می روند. 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ابراز امیدواری کرد: هر چه سریع تر جولان ویروس منحوس کرونا کاهش یابد تا شاهد آرامش و شور و خوشحالی مردم باشیم.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه