اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت امسال شعار ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر را تعریف کرده اند

سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت امسال شعار ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر را تعریف کرده اند
حسین بیگلری گفت: سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت امسال شعار ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر را تعریف کرده اند که شامل عناوین متعددی به منظور دسترسی همه افراد به خدمات سلامت محور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین بیگلری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: روز جهانی بهداشت هجدهم فروردین مصادف با هفتم آوریل  است که در کشور ما با توجه به اینکه این ایام پس از تعطیلات نوروزی است و هنوز تعریف کاملی از آن ارائه نشده به منظور اطلاع رسانی گسترده تر به مردم از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه تحت عنوان هفته سلامت با این هدف که آحاد جامعه به موضوع سلامت خود توجه بیشتری داشته باشند،نامگذاری شده است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هرساله بر اساس اولویت های آن سال شعاری برای این ایام تعریف می شود که سازمان جهانی بهداشت و وزارت بهداشت امسال شعار ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر را تعریف کرده اند که شامل عناوین متعددی به منظور دسترسی همه افراد به خدمات سلامت محور است.

بیگلری گفت: روز شمار این هفته به ترتیب همراهی با مدافعان سلامت برای ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم تر، مشارکت اجتماعی، همدلی و وفاق ملی برای ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر،  آموزه های دینی و پیوند نهادهای مذهبی و نظام سلامت برای ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم تر، ارتقای نظام شبکه بهداشتی، درمانی و مراقبتهای بهداشتی اولیه برای ساخت جهانی عادلانه تر و سالم‌تر، پژوهش و فناوری، پشتیبانی ها و مانع زدایی از تولید برای ساخت جهانی عادلانه تر و سالم‌تر و مشارکت بین بخشی و مسئولیت اجتماعی برای ساخت جهانی عادلانه و سالم تر است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: به طور کلی هدف سازمان جهانی بهداشت این است افراد همگی دسترسی عادلانه تر و سالم تری به خدمات سلامت محور داشته باشند به طور مثال در موضوع کرونا دسترسی به واکسن برای همه کشورهای دنیا به صورت یکسان فراهم شود.

بیگلری خاطرنشان کرد: اگرچه کرونا محور اصلی همه مسائل مربوط به سلامت شده اما  دیدگاه ما باید از این موضوع فراتر رود و سایر خدمات سلامت محور هم برای همه انسان‌ها به صورت عادلانه و سالم امکان پذیر باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید امکان دسترسی عادلانه و سالم برای ساکنین مناطق برخوردار و غیربرخوردار فراهم شود، افزود: مسئولان ارشد سلامت باید به این موضوع توجه بیشتری اعمال کنند.

وی  تصریح کرد: در حوزه سلامت و امنیت غذایی به طور مثال دسترسی به نان سالم و باکیفیت یک مطالبه مردمی و از مصادیق عینی شعار هفته سلامت است، در واقع همه آحاد جامعه باید در نقاط برخوردار و کمتر برخوردار به طور یکسانی از نان سالم و با کیفیت برخوردار شوند.

وی عنوان کرد: همچنین دسترسی به آب آشامیدنی سالم از دیگر مصادیق شعار هفته سلامت است به گونه ای که همه آحاد جامعه باید به آن دسترسی یکسانی داشته باشند.

بیگلری دسترسی همه افراد به محصولات کشاورزی سالم را از دیگر مصادیق شعار هفته سلامت دانست و گفت: سازمان جهاد کشاورزی در این راستا نظارت می‌کند تا میزان مجاز سموم و آلاینده ها رعایت شود و از حد مجاز فراتر نرود.

وی عنوان کرد: تامین سلامت محصولات کشاورزی برنامه ای ملی است، بر اساس این برنامه  نباید آلاینده‌ها، فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی از میزان مجاز فراتر رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه