اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه سراوان مطرح کرد؛

سپاه پاسداران؛ در خط مقدم مقابله با هجمه های شیطان صفتان/مجاهدت‌های سپاه در میدان نبرد با کرونا ستودنی است

سپاه پاسداران؛ در خط مقدم مقابله با هجمه های شیطان صفتان/مجاهدت‌های سپاه در میدان نبرد با کرونا ستودنی است
حجت اسلام و المسلمین مجتبی بامری با بیان این که سپاه پاسداران در خط مقدم مقابله با هجمه های شیطان صفتان حضور فعالی داشته و دارد، گفت: مجاهدت‌های این نهاد انقلابی در میدان نبرد با کرونا ستودنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری، امام جمعه سراوان با گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران به سبز پوشان مجاهد انقلاب اسلامی که در طول انقلاب ضمن پیش قدمی و پیشتازی، حضور پر رنگی در صحنه های مختلف داشته اند، در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از شیرین ترین و زیباترین مسائلی است که در انقلاب به وقوع پیوست.
 
وی افزود: انقلاب اسلامی بسیاری از خوبی ها را به همراه داشته که یکی از زیباترین جلوه های آن که به دستور و با اندیشه الهی امام خمینی (ره) محقق شد، تاسیس سپاه بود، این مجموعه یکی از بهترین، نورانی ترین و پر خیر ترین نهادهایی است که به وجود آمده است.
 
امام جمعه سراوان ادامه داد: سپاه پاسدران انقلاب اسلامی از بدو ورود تا کنون در تمامی صحنه ها پر رنگ تر و با اخلاص تر از همه و در بدترین و سخت ترین شرایط حضور داشته است.

حجت الاسلام و المسلمین بامری اضافه کرد: در تمامی صحنه های مقابله با شورشگران، منافقین، توطئه گران، اشرار، جدایی طلبان حضور نیروهای مجاهد و با اخلاص سپاه را مشاهده می کنیم، البته نباید فراموش کنیم که فلسفه وجودی سپاه حفظ و حراست از انقلاب و ارزش های آن است که به درستی به این رسالت عمل کرده است.
 
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت در منطقه از وجود این نهاد نورایی شکل گرفته است، گفت: در منطقه هم توطئه هایی صورت گرفته که سپاه پاسداران در خط مقدم مقابله با تمام هجمه های شیطان صفتانه دشمن که مقابل ارزش های دین خدا و انقلاب صورت می گرفت، حضور داشته است.
 
امام جمعه سراوان اذعان کرد: در دفاع مقدس چهره های با اخلاص مانند همت ها، سلیمانی ها، میرحسینی ها، باکری ها، خرازی ها و بسیاری از شهدای گرانقدر که در مکتب امام (ره) رشد و چینین بالندگی پیدا کردند و در صحنه های جهاد به خوبی درخشیدند و در مسائل دفاع سخت و همجمه نظامی دشمن سینه سپر کرده و دشمن را زمین گیر کردند.

حجت اسلام و المسلمین بامری تصریح کرد: در مباحث جبهه جنگ نرم دشمن که برای ضربه زدن به انقلاب راه اندازی شده، سپاه و بسیج را در خط مقدم مقابله با جنگ فرهنگی و توطئه نرم دشمن مشاهده می کنیم که به خوبی در این صحنه عمل کرده است.

وی بیان کرد: در تمامی صحنه های حساس و بحران ها چهره سپاه را در خط مقدم برای کمک به مردم در محرومیت زدایی مشاهده می کنیم، به خصوص از زمانی که ویروس منحوس کرونا شیوع پیدا کرده، ورود سپاه پاسدارن را برای مقابله با این بیماری و کمک به مردم، گندز دایی معابر و مواسات و همدلی به افراد متضرر و حضور در بخش های حساس در باب درمان به خوبی ملموس و ستودنی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه