اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان عنوان کرد؛

فعالیت ۴۳ مرکز فرهنگی و هنری کانون در کرمان/ استقبال برخی از استان‌ها از کلاس‌های کانون مجازی کرمان

فعالیت ۴۳ مرکز فرهنگی و هنری کانون در کرمان/ استقبال برخی از استان‌ها از کلاس‌های کانون مجازی کرمان
محسن روحی گفت: برخی از مراکز کانون به صورت ثابت، برخی دیگر به صورت سیار و با در اختیار داشتن خودرو و تجهیزات، برخی نیز به صورت پستی و مکاتبه ای فعالیت می کنند؛ بنابراین ۴۳ مرکز فرهنگی و هنری در استان مشغول به ارائه خدمات هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن روحی در گفتگو با راه آرمان؛ با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراکز متنوعی در استان دارد، گفت: برخی اوقات ما در جاهایی مراکز فرهنگی و هنری داریم که هیچ دستگاه اجرایی فرهنگی در آن نقاط حضور ندارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان ادامه داد: در شهرستان کرمان ۱۴ مرکز فرهنگی و هنری داریم که شش مرکز در شهر کرمان و بقیه مراکز در جوپار، ماهان، گلباف، شهداد، سیرچ و ... هستند که در این مناطق دستگاه فرهنگی عملا حضور ندارد؛ اما کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این نقاط فعالیت دارد و خدمت رسانی می کند.

این مقام مسئول افزود: برخی از مراکز کانون به صورت ثابت، برخی دیگر به صورت سیار و با در اختیار داشتن خودرو و تجهیزات، برخی نیز به صورت پستی و مکاتبه ای فعالیت می کنند؛ بنابراین ۴۳ مرکز فرهنگی و هنری در استان مشغول به ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه کانون زبان ایران نیز زیر مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که به ارائه خدمات می پردازد، اظهار کرد: مراکز کانون زبان در سطح استان در شهرستان های کرمان، رفسنجان و جیرفت فعالیت می کنند و خدماتی را برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان ارائه می دهند.

روحی بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا بخشی از فعالیت های کانون به سمت فضای مجازی سوق داده است؛ بنابراین به دنبال فعالیت در کانون های مجازی رفتیم و در کنار سایر مراکز فعالیتی که عنوان شد کانون مجازی نیز به مراکز ما اضافه شد و کودکان و نوجوانان توانستند از کلاس هایی به صورت مجازی گذاشته می شد، استفاده کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان با اشاره به مطلب فوق ابراز کرد: از تابستان سال گذشته فعالیت خود را در بستر کانون های مجازی با ۳۵ عنوان کلاس آغاز کردیم، در فصل پائیز ۴۰ کلاس، در فصل زمستان ۴۸ کلاس و هم اکنون در بهار امسال ۵۹ عنوان کلاس را برای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی تشکیل داده ایم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۵۹ عنوان کلاس در دوره های فرهنگی، هنری و ادبی تعریف شده اند، گفت: از نظر تعداد دوره هایی که تعریف شده در سال گذشته، استان کرمان جزو سه استان برتر کشور بوده است و از لحاظ تعداد دوره ها و حجم استقبال کودکان و نوجوانان جزو پنج استان برتر کشور هستیم.

وی عنوان کرد: در شرایط شیوع کرونا کلاس های کانون زبان نیز به صورت مجازی برگزار شد و شاید بتوان گفت تنها موسسه زبان هستیم که با حجم زیاد زبان آموز به صورت مجازی در حال ارائه خدمات هستیم و در کرمان ۵ هزار و ۷۰۰ مشغول به یادگیری انواع زبان انگلیسی، فرانسوی، عربی و ... هستند.

روحی با بیان اینکه هزینه کلاس های مراکز سیار برای مناطق روستایی کاملا رایگان است، ابراز کرد: کانون های مجازی خدمت جدیدی است که کودکان و نوجوانان می توانند به صورت مجازی از خدمات کانون استفاده کنند و اگر چه این نوع فعالیت جای اقدامات حضوری را در کانون نخواهد گرفت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان ادامه داد: از استان هایی همچون سیستان و بلوچستان، خراسان، تهران، فارس و یزد ما شرکت کننده داشته ایم و این مسئله نشان از فعالیت خوب و مناسب مربی ها و استقبال کودکان و نوجوانان بوده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جشنواره و مسابقات مختلف نیز شرکت می کند، عنوان کرد: در سال گذشته استان کرمان حائز رتبه های خوبی از جشنواره ها شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در کنار فعالیت های کانون، انجمن های مختلف شعر، قصه گویی، نمایش، عکاسی و داستان را برگزار می کنیم تا استعدادهای ویژه این حوزه را بیابیم و در انجمن ها آموزش های تخصصی تر را ببینند و این فعالیت را در ایام شیوع کرونا در بستر فضای مجازی انجام داده ایم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه