logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عالم اهل سنت:

ایران اسلامی در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی‌آورد/ حذف کامل تحریم‌ها خواسته ملت از دولت

ایران اسلامی در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی‌آورد/ حذف کامل تحریم‌ها خواسته ملت از دولت
مولوی عبداله حسن زهی با تاکید بر اینکه دولت نباید به بیگانگان خوش بین باشد، گفت: ما ملت امام حسین هستیم و هیچگاه در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی آوریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبداله حسن زهی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: دولت نباید به بیگانگان در راس آنها آمریکا خوش بین باشد، در مذاکرات وین نه تنها اقدامی برای رفع تحریم‌ها صورت نگرفت که دشمن از مواضع خود کوتاه هم نیامد.

دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند

وی افزود: رهبر معظم انقلاب از همان ابتدا بیان کردند که به مذاکرات خوش بین نیستند؛ متاسفانه دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند و راه را اشتباه رفت.

این خطیب جمعه ادامه داد: اکنون می بینیم خیلی از تحریم‌ها نه تنها برداشته نشد بلکه بیشتر هم شده، بایدن همان سیاست ترامپ را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
, دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند, دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند,
,
,
,
,


وی تصریح کرد: استکبار جهانی تنها در فکر منافع و اهداف شوم خود است و برای ایران و ایرانی دلسوزی نکرده و نخواهند کرد؛ دولتمردان نباید به بیگانگان چشم دوخته و دل خوش به آنان باشند.

آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است

حسن زهی اذعان کرد: خواسته ما لغو تمامی تحریم‌ها به صورت کامل است و این مهم باید شرط اصلی مذاکره توسط تیم ایرانی و دولت باشد؛ در غیر این صورت شواهد گویای آن است که آمریکا دبه کرده و دولت با این شرایط مانع رفع تحریم‌ها می باشد.

 امام جمعه اهل سنت هامون گفت: اعمال تحریم های بی سابقه در حق ملت ایران که در هیچ کجای دنیا انجام نشده، نشان از بد ذاتی و بد عهدی استکبار جهانی در رأس آنها آمریکا دارد.

وی خاطر نشان کرد: ما هیچ اطمینان و اعتمادی برای خوش بینی به دشمنان و بیگانگان نداریم، با افتخار و حس ایمانی که داریم با تمامی تهدیدها، تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه مبارزه خواهیم کرد و از مواضع خود در برابر دشمن کوتاه نمی‌آییم.

ما ملت امام حسینیم

این خطیب جمعه افزود: ملت ما ملت حسینی و اسلامی است و هیچگاه در مقابل ظلم سر تعظیم فرود نخواهیم آورد.

وی اضافه کرد: دولتمردان باید از مذاکرات گذشته درس عبرت گرفته و در اجرای این امر مهم به دشمن دلخوش نباشند؛ دولت گزینه اشتباهی را انتخاب کرده و در پای میز مذاکره با دشمن نشسته این نوع مذاکرات هیچ سودی به نفع ملت نداشته و ندارد.

حسن زهی گفت: سخنان رهبر انقلاب فصل‌الخطاب بوده، و اگر قرار است مشکل آنها با ایران حل شود باید تحریم ها به صورت کامل برداشته شود.

انتهای پیام/

,
,
,
, آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است, آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است,
,
,
,
,
,
,
,
, ما ملت امام حسینیم, ما ملت امام حسینیم,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه