اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عالم اهل سنت:

ایران اسلامی در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی‌آورد/ حذف کامل تحریم‌ها خواسته ملت از دولت

ایران اسلامی در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی‌آورد/ حذف کامل تحریم‌ها خواسته ملت از دولت
مولوی عبداله حسن زهی با تاکید بر اینکه دولت نباید به بیگانگان خوش بین باشد، گفت: ما ملت امام حسین هستیم و هیچگاه در برابر دشمن سر تعظیم فرود نمی آوریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبداله حسن زهی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: دولت نباید به بیگانگان در راس آنها آمریکا خوش بین باشد، در مذاکرات وین نه تنها اقدامی برای رفع تحریم‌ها صورت نگرفت که دشمن از مواضع خود کوتاه هم نیامد.

دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند

وی افزود: رهبر معظم انقلاب از همان ابتدا بیان کردند که به مذاکرات خوش بین نیستند؛ متاسفانه دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند و راه را اشتباه رفت.

این خطیب جمعه ادامه داد: اکنون می بینیم خیلی از تحریم‌ها نه تنها برداشته نشد بلکه بیشتر هم شده، بایدن همان سیاست ترامپ را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
, دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند, دولت کنونی نتوانست آرزوهای مردم را محقق کند,
,
,
,
,


وی تصریح کرد: استکبار جهانی تنها در فکر منافع و اهداف شوم خود است و برای ایران و ایرانی دلسوزی نکرده و نخواهند کرد؛ دولتمردان نباید به بیگانگان چشم دوخته و دل خوش به آنان باشند.

آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است

حسن زهی اذعان کرد: خواسته ما لغو تمامی تحریم‌ها به صورت کامل است و این مهم باید شرط اصلی مذاکره توسط تیم ایرانی و دولت باشد؛ در غیر این صورت شواهد گویای آن است که آمریکا دبه کرده و دولت با این شرایط مانع رفع تحریم‌ها می باشد.

 امام جمعه اهل سنت هامون گفت: اعمال تحریم های بی سابقه در حق ملت ایران که در هیچ کجای دنیا انجام نشده، نشان از بد ذاتی و بد عهدی استکبار جهانی در رأس آنها آمریکا دارد.

وی خاطر نشان کرد: ما هیچ اطمینان و اعتمادی برای خوش بینی به دشمنان و بیگانگان نداریم، با افتخار و حس ایمانی که داریم با تمامی تهدیدها، تحریم های ناجوانمردانه و ظالمانه مبارزه خواهیم کرد و از مواضع خود در برابر دشمن کوتاه نمی‌آییم.

ما ملت امام حسینیم

این خطیب جمعه افزود: ملت ما ملت حسینی و اسلامی است و هیچگاه در مقابل ظلم سر تعظیم فرود نخواهیم آورد.

وی اضافه کرد: دولتمردان باید از مذاکرات گذشته درس عبرت گرفته و در اجرای این امر مهم به دشمن دلخوش نباشند؛ دولت گزینه اشتباهی را انتخاب کرده و در پای میز مذاکره با دشمن نشسته این نوع مذاکرات هیچ سودی به نفع ملت نداشته و ندارد.

حسن زهی گفت: سخنان رهبر انقلاب فصل‌الخطاب بوده، و اگر قرار است مشکل آنها با ایران حل شود باید تحریم ها به صورت کامل برداشته شود.

انتهای پیام/

,
,
,
, آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است, آمریکا دبه کرده و دولت هم مانع رفع تحریم‌ها است,
,
,
,
,
,
,
,
, ما ملت امام حسینیم, ما ملت امام حسینیم,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه