logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با کاهش ۹۰۹ واحدی شاخص بورس رخ داد؛

بازار سهام همچنان بی‌رمق و منفی/ احتمال بهبود تقاضا در روزهای آینده

بازار سهام همچنان بی‌رمق و منفی/ احتمال بهبود تقاضا در روزهای آینده
شاخص بورس تهران در پایان معاملات امروز ۹۰۹ واحد افت در ارتفاع یک میلیون و ۱۸۶ هزار واحد ایستاد و ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان بود.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سهام همچنان بی‌رمق و شاهد افت‌های فرسایشی است از نگاه فعالان بازار این وضعیت منطقی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کارشناسان معتقدند با توجه به جلسه احتمالی در مورد بازار سرمایه نشانه‌های محدودی از بهبود تقاضا خصوصا در نمادهای بزرگ محسوس است.

,

معاملات امروز دشنبه و در روز میانی هفته بازار سهام مانند روزهای گذشته فشار فروش و با افت قیمت آغاز شد اما در ادامه بهبود نسبی تقاضا در پتروشیمی‌ها و فلزات مشهود بود و تعداد رنگ‌های سبز در نقشه بازار نسبت به روز گذشته بیشتر شد هر چند اکثر نمادها افت قیمت را تجربه کردند.

,

با این حال همچنان اوضاع کلیت بازار خوب نیست هر چند با بهبود تقاضا از افت شاخص بورس به عنوان نماگر بازار کاسته شد.

,

 

,

معامله گران در بازار سهام بیش از ۳۷۷ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۴ میلیارد و ۴۹۷ میلیون سهم و اوراق مالی بود.

, معامله گران در بازار سهام بیش از ۳۷۷ هزار معامله انجام دادند که حاصل آن تغییر مالکیت بیش از ۴ میلیارد و ۴۹۷ میلیون سهم و اوراق مالی بود. ,

ارزش معاملات بازار سرمایه به بیش از ۱۸ هزار و ۸۶۴ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۲۷۶۱ میلیارد تومان بود و حقیقی‌ها بیش از ۳۲۸ میلیارد تومان پول از بازار خارج کردند.

,

 

,

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ۹۰۹ واحد نزول به ارتفاع یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۳۳ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۸۷۶ واحد کاهش عدد ۴۲۷ هزار و ۲۶۵ واحد را ثبت کرد.

, شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ۹۰۹ واحد نزول به ارتفاع یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۹۳۳ واحد رسید. شاخص هم وزن هم با ۸۷۶ واحد کاهش عدد ۴۲۷ هزار و ۲۶۵ واحد را ثبت کرد.,

معامله گران امروز در بورس بیش از ۳ میلیارد و ۸۸۸ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۳۰۹ هزار نوبت و به ارزش ۳۱۴۴ میلیارد تومان را معامله کردند.

,

نمادهای ملی صنایع‌ مس‌ ایران‌، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه گذاری تامین اجتماعی و پتروشیمی نوری با بیشترین اثر مثبت از ریزش بیشتر شاخص بورس جلوگیری کردند و در مقابل نمادهای معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و پالایش نفت اصفهان بیشترین اثر منفی را داشتند.

,

 

,

شاخص کل فرابورس ایران نیز با ۷ واحد رشد به ۱۷ هزار و ۶۰۴ واحد رسید.

, شاخص کل فرابورس ایران نیز با ۷ واحد رشد به ۱۷ هزار و ۶۰۴ واحد رسید.,

معامله گران در فرابورس بیش از ۶۰۹ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام ۶۸ هزار معامله و به ارزش ۱۵ هزار و ۷۲۰ میلیارد تومان دادوستد کردند.

,

نمادهای پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی تندگویان و فولاد هرمزگان جنوب بیشترین اثر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند و در مقابل نمادهای پتروشیمی مارون، ذوب آهن اصفهان، سنگ آهن گهرزمین و شرکت آهن و فولاد ارفع با بیشترین اثر منفی مانع رشد بیشتر شاخص شدند.

,
 
,
 انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه