اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا خبر داد؛

تزریق واکسن کرونا در دسترس ۲ هزار سالمند بالای ۸۰ سال نکایی/ سالمندان برای تزریق هرچه سریعتر مراجعه کنند

تزریق واکسن کرونا در دسترس ۲ هزار سالمند بالای ۸۰ سال نکایی/ سالمندان برای تزریق هرچه سریعتر مراجعه کنند
علیرضا خانجانی گفت: مرحله عمومی واکسیناسیون بیماری کرونا با تزریق واکسن برای سالمندان بالای ۸۰ سال در نکا آغاز شده که امیدواریم با مراجعه هرچه سریعتر دو هزار سالمند بالای ۸۰ سال این شهرستان با در دست داشتن کارت ملی برای دریافت واکسن به مصلی امام خمینی(ره)، تا پایان هفته این مرحله پایان پذیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا خانجانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به آغاز تزریق واکسن کرونا برای سالمندان بالای ۸۰ سال، اظهار کرد: واکسیناسیون عمومی بیماری کرونا در شهرستان نکا از ابتدای هفته جاری با تزریق واکسن برای سالمندان بالای ۸۰ سال آغاز شده است.

وی افزود: سالمندان بالای ۸۰ سال در روستاها در مراکز بهداشت و درمان روستایی انجام می‌شود و برای افراد ساکن شهر، صبح‌ها در مصلی امام خمینی(ره) نکا و بعدازظهرها نیز در درمانگاه شماره یک جنب بیمارستان امام حسین(ع) تا آخر همین هفته صورت خواهد پذیرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با بیان فرواخوان عمومی برای سالمندان به منظور دریافت واکسن بیماری کووید ۱۹، خاطرنشان کرد: در فاز عمومی واکسیناسیون تماس خاصی حاصل نخواهد شد و افراد بالای ۸۰ سال در این مرحله تنها با در دست داشتن کارت ملی و مراجعه به مراکز اشاره شده می‌توانند واکسن خود را تزریق کنند.

این مسئول اضافه کرد: در این مرحله دو هزار سالمند بالای ۸۰ سال واکسینه می‌شوند و از ابتدای هفته آینده مرحله تزریق واکسن برای سالمندان بالای ۷۵ سال آغاز خواهد شد البته سالمندان بالای ۸۰ سال جا مانده از تزریق واکسن در این هفته می‌توانند در هفته‌های آینده نیز برای تزریق واکسن به مراکز اشاره شده مراجعه کنند.

وی درمورد نوع واکسن تزریقی نیز گفت: مدل‌های مختلف واکسن تزریق می‌شوند و اولویت ما بر این است که به تعداد بیشتری از افراد واکسن تزریق شود و نوع واکسنی که از مبادی قانونی بهداشت وارد شده و مورد تأیید قرار گرفته چندان اهمیتی ندارد.

خانجانی تصریح کرد: عمده واکسنی که در شرایط کنونی تزریق می‌شود اسپوتنیک روسی، آسترازنکا کره جنوبی و سینوفارم چین است و تأکید داریم که افراد طبق نوبت خود هرچه سریعتر نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.

وی گفت: البته گروه‌های خاص مانند کادر پزشکی و جانبازان بالای ۵۰ درصد پیش از این مورد تزریق قرار گرفتند و بنابر برنامه‌ریزی صورت پذیرفته به نوبت تزریق واکسن برای گروه‌های خاص دیگر مانند بیماران زمینه‌ای حاد ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه