logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه:

اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بهتر است/ اگر پزشکان همکاری کنند مردم اذیت نخواهند شد

اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بهتر است/ اگر پزشکان همکاری کنند مردم اذیت نخواهند شد
میثم حجتی پور گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بسیار بهتر است و با ارائه کارت ملی بدون نیاز به دفترچه درمانی می‌توانند دارو را دریافت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ میثم حجتی پور در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، درباره مشکلات نسخه های الکترونیک با بیان اینکه مردم حق دارند، اظهار داشت: این طرح نوپا و کاری بسیار بزرگ است که امید است به سمت درمان الکترونیک که متولی آن وزارت بهداشت است و سال ها نتوانسته این کار را انجام دهد، حرکت کنیم.

معاون درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: سازمان تأمین اجتماعی این کار بزرگ را انجام داد در حالی که نیمی از جمعیت کشور تحت پوشش این سازمان هستند.

حجتی پور تصریح کرد: این امر الزامی قانونی و اجتماعی در دنیای امروز است زیرا نسخه کاغذی مشکلات بسیاری از جمله نسخه خوانی ها و خطوط مختلف پزشکان، آسیب به محیط زیست دارد.

معاون درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: با تجویز نسخه الکترونیک در هر نقطه کشور می توان بخشی از اقلام دارویی را در داروخانه‌ شهر و بخش دیگر را در داروخانه دیگری در هر نقطه از کشور تهیه کرد.

وی عنوان کرد: متاسفانه گاهی در مواردی در برابر تغییرات مثبت هم مقاومت نشان داده می شود بر همین مبنا مقاومت پزشکان را درک نمی کنم زیرا پزشکان به عنوان نخبگان جامعه، افراد تحصیلکرده نباید عنوان کنند که با سامانه و اینترنت مشکل دارند زیرا انواع مودم های ثابت و سیار و وسایل الکترونیکی در دسترس آنها قرار دارد که پزشکان به دنبال بهانه نباشند.

معاون درمان تامین اجتماعی گفت: زیرساخت آماده است، سایت نیز مشکلی ندارد و به طور مداوم بروزرسانی ها انجام می شود همچنین بارها گفته شده سامانه ۱۴۲۰ آماده است که هر پزشک ایرادی مشاهده کند آن را ثبت‌نام کرده تا تیم فنی سازمان تامین اجتماعی به سرعت آن را رفع کنند.

حجتی پور خاطرنشان کرد: همچنین در هفته دو جلسه استانی و کشوری درباره نسخه الکترونیک برگزار می شود که مشکلات مربوطه حل شود.

وی عنوان کرد: اگر پزشکان همکاری کنند مردم اذیت نخواهند شد زیرا اکنون علت نارضایتی بیمه‌شدگان عدم همکاری پزشکان است.

حجتی پور تصریح کرد: اجرای طرح نسخه الکترونیک برای بیمه شدگان بسیار بهتر است و با ارائه کارت ملی بدون نیاز به دفترچه درمانی می‌توانند دارو را دریافت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه