اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کمترین و بیشترین پسوندهای اینترنتی

کمترین و بیشترین پسوندهای اینترنتی
با ثبت ۵۷۵ هزار و ۲۰۰ دامنه اینترنتی در کشور، شمار کمترین و بیشترین پسوندهای اینترنتی ثبت شده از سوی مرکز ثبت دامنه های اینترنتی اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، آخرین آمارهای ارائه شده از ثبت پسوندهای اینترنتی حاکی از آن است که کاربران ایرانی در مجموع بالغ بر ۵۷۵ هزار و ۲۰۰ دامنه اینترنتی را به ثبت رسانده اند که پسوند آی آر - ir - همچنان در صدر ثبت دامنه های فعال اینترنتی و بیشترین دامنه ثبت شده قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در این راستا شواهد نشان می دهد که پسوند net.ir نیز کمترین میزان ثبت دامنه را به خود اختصاص داده است.

هم اکنون ۵۶۶ هزار و ۱۶۲ دامنه با پسوند ir توسط کاربران ایرانی به ثبت رسیده و فعال است؛ این درحالی است که شمار دامنه های ثبت شده با پسوند net.ir حدود ۴۱ دامنه اعلام شده است.

همچنین شمار پسوندهای ثبت شده co.ir بالغ بر ۳ هزار و ۳۷۸ دامنه، شمار دامنه های ثبت شده با پسوند ایران ۲ هزار و ۶۶۴ دامنه و شمار دامنه های ثبت شده با پسوند ac.ir حدود یک هزار و ۶۰۴ دامنه است.

تعداد دامنه های فعال به ثبت رسیده با پسوند sch.ir حدود ۳۸۶ دامنه، با پسوند gov.ir بالغ بر ۳۴۲، پسوند org.ir بالغ بر ۳۰۸ و id.ir بالغ بر ۳۱۵ دامنه است.

در مجموع ۵۷۵ هزار و ۲۰۰ دامنه با پسوندهای اعلام شده در پایگاه ثبت دامنه های اینترنتی در ایران ثبت شده و فعال است.

ایران با بیش از نیم میلیون دامنه اینترنتی فعال، از نظر تعداد دامنه اینترنتی کشوری، بزرگترین کشور در منطقه است و از کشورهایی نظیر سنگاپور، مالزی، هنگ‌کنگ، ترکیه، اسلواکی، یونان و فنلاند هم پیشی گرفته است و با رشد سالانه ۴۵ درصدی در میان چهار کشور برتر جهان از نظر رشد دامنه اینترنتی قرار دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه