logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران:

دلار کانال ۲۱ هزار تومانی را پس گرفت/ استارت طلا و سکه برای آغاز دوباره گرانی

دلار کانال ۲۱ هزار تومانی را پس گرفت/ استارت طلا و سکه برای آغاز دوباره گرانی
محمدرضا نصیری با بیان اینکه دلار با بازپس گیری کانال ۲۱ هزار تومانی خود را به چند قدمی فتح کانال ۲۲ هزار تومانی رسانده است؛ گفت: بنظر می‌رسد این اتفاقات، پایان روند نزولی قیمت‌ها و سرآغاز سیر صعودی قیمت‌ها باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص آخرین تغییرات بازار طلا، ارز و سکه اظهار کرد: در پی برخی شایعات مبنی بر به بن بست خوردن بخش کوچکی از مذاکرات وین، به یکباره قیمت‌ها در بازار طلا و ارز با رشد همراه شد.

وی افزود: بر اساس قیمت‌های اعلام شده، دلار با چند پله صعود، خود را از کانال ۲۰ هزار تومانی جدا کرد و با بازپس گیری کانال ۲۱ هزار تومانی خود را به چند قدمی فتح کانال ۲۲ هزار تومانی رسانده است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بازار هر مثقال طلا به ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و هر گرم نیز به ۹۵۰ هزار تومان رسیده است.

این فعال صنفی بازار طلا و جواهر در مرکز استان، ادامه داد: در بازار آخرین روز از هفته جاری، سکه ۹ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان، نیم سکه با قیمت ۵ میلیون و ۷۰ هزار تومان و ربع سکه با قیمت ۳ میلیون و ۱۷۰ هزار تومان است.

نصیری با بیان اینکه این تحرک رو به بالا در بازار ارز و سکه بنظر می‌رسد پایان روند نزولی قیمت‌ها و سرآغاز سیر صعودی قیمت‌ها باشد؛ عنوان کرد: به هر حال در شرایط فعلی چندین تحلیل وجود داشت و تحلیل‌ها حاکی از این بود که در این روند نزولی، قیمت هر مثقال طلا تا ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جا برای عقب نشینی دارد؛ اما اگر بخواهد روند صعودی را در پیش گیرد، آن وقت تا مثقالی ۵ میلیون تومان نیز امکان پیش روی دارد.

وی در پاسخ به گلایه مردمی از زیر قیمت خریدن محسوس طلا از سوی کسبه در شرایط فعلی بازار از مشتریان؛ تاکید کرد: خوب متاسفانه گاه در بازار نیز برخی کسبه بی اخلاق وجود دارند و به شهروندان اعلام می‌کنیم در صورت مشاهده این نکته که کسبه از قیمت خرید روی سایت که غالبا در تمامی طلا فروشی‌ها در معرض عموم قرار دارد کمتر خریداری شده است به اتحادیه صنفی اطلاع دهند و حتما پیگیری و رسیدگی خواهد شد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران، متذکر شد: زمانی که مشتری طلا از زرگری می‌خرد، در واقع روی آب شده طلا را می‌خرد که قیمتش با طلای متفرقه کمی متفاوت است؛ لذا قیمت متفرقه با آب شده نهایت گرمی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان تفاوت دارد؛ یعنی اگر روی سایت قیمت  طلا آب شده ۹۳۰ هزار تومان درج شده است، طلا باید گرمی در حدود ۹۰۰ تا ۹۱۰ هزار تومان خریداری شود و اگر پایین تر از این قیمت، خرید انجام شود مطمئنا تخلفی صورت گرفته است.

این فعال صنفی بازار طلا و جواهر در مرکز استان، گفت: چنین تخلفاتی در بازار طلا به ندرت اتفاق می‌افتد و بعضا از سوی برخی طلا فروش‌های تازه کار رخ می‌دهد که حتما در صورت مشاهده نیز با این افراد، برخورد انجام می‌شود.

نصیری یادآور شد: هنوز برای خرید طلا دیر نیست و افرادی که قصد خرید طلا را دارند هنوز قیمت‌ها در گودی منحنی قیمتی قرار دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه