اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی:

زلزله ۵۰ منزل مسکونی را غیرقابل سکونت کرد/ مردم امشب را خارج از منزل سپری کنند

زلزله ۵۰ منزل مسکونی را غیرقابل سکونت کرد/ مردم امشب را خارج از منزل سپری کنند
جواد نظری گفت: براساس آخرین گزارشات در ارزیابی انجام شده، تاکنون در مناطق زلزله دیده سنخواست 50 منزل مسکونی غیرقابل سکونت شده اند که برای این خانوارها چادر توزیع شده و مواد غذایی خشک به صورت 24 ساعته در اختیار آنها قرار می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد نظری، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک در رابطه زمین لرزه صبح امروز در شهرستان گرمه و جاجرم اظهار داشت: براثر وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۵ ریشتر در ساعت ۳ و ۳۴ دقیقه بامداد تاکنون یک مصدوم ناشی از ریزش آوار در روستای شورک گزارش شده، که به بیمارستان جاجرم منتقل و وضعیت عمومی فرد آسیب دیده مناسب است.

وی با اشاره به اینکه آمار مصدومین و خسارت های ناشی از زلزله در هر شهرستان از منبع فرمانداری به مجموعه استان گزارش می شود، ادامه داد: مابقی افرادی که در زمین لرزه امروز صبح آسیب دیده اند، جزو افرادی بودند که در حین فرار از منزل و یا به دلیل شدت زلزله دچار شوک و تشنج شده اند که این افراد زیرمجموعه افراد مصدوم زلزله به شمار نمی آیند.

نظری اضافه کرد: براساس آخرین گزارشات در ارزیابی انجام شده، تاکنون ۵۰ منزل مسکونی غیر قابل سکونت شده اند که برای این خانوارها چادر توزیع شده و مواد غذایی خشک به صورت ۲۴ ساعته در اختیار آنها قرار می گیرد.

وی یادآور شد: ستاد عملیات بحران در شهرستان تشکیل شده و اسکان موقت و اضطراری برای سایر آسیب دیدگان تا قبل از تاریک شدن هوا فراهم می شود.

نظری گفت: در شهرستان جاجرم یک دامداری به صورت کامل تخریب شده و پنج راس دام طبق اعلام فرمانداری شهرستان تلف شده اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با اشاره به اینکه در شهرستان جاجرم بیشتر دیوار منازل و باغ ها تخریب شده است، گفت: این در حالی است که در شهرستان گرمه، در دهستان بالادشت بیشترین خسارت ها به منازل مسکونی وارد شده است که در این دهستان روستاهای شورک و قزل حصار بیشترین آسیب را داشته اند.

نظری ادامه داد: از مردم مناطق زلزله زده تقاضا می شود با توجه به تکرار زمین لرزه از صبح تاکنون به تعداد ۲۰ پس لرزه با شدت های بالا تا فردا در محیطی امن خارج از منزل سپری کنند تا مشکلی برای خانواده ها پیش نیاید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصراترک ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه