اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل زندان های استان اصفهان:

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بخش زیادی از مشکلات زندانیان و خانواده های آنان را رفع می کند

طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بخش زیادی از مشکلات زندانیان و خانواده های آنان را رفع می کند
مدیر کل امور زندان های استان اصفهان گفت: طرح حاج قاسم سلیمانی از جنبه‌ های قضایی، اشتغال، سلامت و معیشت زندانیان و خانواده آنان را مورد حمایت قرار می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمود ضیایی فرد در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز؛ از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در زندان های استان اصفهان خبر داد و اظهار کرد: سرفصل های این طرح برگرفته از حروف اختصار شهید حاج قاسم سلیمانی است که از حدود دی ماه سال گذشته با هدف حمایت از جنبه‌ های قضایی، اشتغال، سلامت و معیشت زندانیان و خانواده آنان با هماهنگی مسئولان قضایی استان از جمله رئیس کل دادگستری و دادستان در زندان های استان اصفهان اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیر کل امور زندان های استان اصفهان افزود: حوزه جنبه های قضایی طرح حاج قاسم به آزادی زندانیان کمک می کند که با فراخوان از اساتید و دانشجویان دانشکده های حقوق استان اصفهان، کانون وکلا و بسیج حقوقدانان استان اصفهان و کسانی که می توانند در این حوزه همکاری داشته باشند مراجعه کرده و مجددا پرونده زندانی را مطالعه، پایش و بررسی کنند تا با استفاده از ارفاقات قانونی در حوزه قضایی زمینه آزادی زندانی فراهم شود.

,

* اعلام آمادگی 150 دانشجوی رشته حقوق برای کمک به آزادی زندانیان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

, * اعلام آمادگی 150 دانشجوی رشته حقوق برای کمک به آزادی زندانیان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی, * اعلام آمادگی 150 دانشجوی رشته حقوق برای کمک به آزادی زندانیان در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی,

وی افزود: بسیج حقوقدانان تاکنون در این زمینه همکاری خوبی داشتند البته کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه نیز اعلام آمادگی کردند که در این بین دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد واحد نجف آباد با 150 دانشجو بیشترین متقاضی برای همکاری در این طرح را داشتند. پرونده های افراد متقاضی در کمیته بررسی می شود تا بتوانند در این کار خداپسندانه همکاری کنند.

,

ضیایی فرد خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح حاج قاسم ابتدا مرکز مدیریت جذب مشارکت های مردمی و گروه های جهادی را در خیریه امام موسی کاظم(ع) جنب اداره کل زندان ها در بلوار ذوب آهن راه اندازی کردیم تا همه کسانی که توانایی همکاری در اجرای طرح حاج قاسم را دارند به این مرکز مراجعه کنند.

,

* اشتغال آفرینی برای هزار نفر از زندانیان با همکاری صاحبان مشاغل 

, * اشتغال آفرینی برای هزار نفر از زندانیان با همکاری صاحبان مشاغل , * اشتغال آفرینی برای هزار نفر از زندانیان با همکاری صاحبان مشاغل ,

وی بیکاری و نداشتن شغل را یکی از دلایل عمده وقوع جرم دانست و با تاکید بر اینکه اشتغال یکی از مهمترین فرایندهای اصلاح و تربیت است خاطرنشان کرد: برای اشتغال زایی زندانیان و خانواده های انان از صاحبان صنایع و مشاغل مختلف دعوت و درخواست شد تا در داخل زندان و یا در کارگاه های خودشان برای زندانیان و خانواده های آنان اشتغال ایجاد کنند اشتغال پایداری که زندانی پس از آزادی بتواند از طریق آن زندگی خود را اداره کند که تاکنون برای قریب به هزار نفر از زندانیان از سوی صاحبان مشاغل اعلام آمادگی شده که زمینه اشتغال آنان را فراهم کنند تلاش می کنیم در قالب طرح حاج قاسم برای همه زندانیان یا خانواده آنان اشتغال ایجاد کنیم.

,

* دندانپزشکان گروه های جهادی پیشرو در خدمت رسانی به زندانیان نیازمند

, * دندانپزشکان گروه های جهادی پیشرو در خدمت رسانی به زندانیان نیازمند, * دندانپزشکان گروه های جهادی پیشرو در خدمت رسانی به زندانیان نیازمند,

مدیر کل زندان های استان اصفهان در تشریح حوزه سلامت طرح حاج قاسم و اقدامات انجام شده ابراز کرد: با توجه به مشکلات و آسیب های زندانیان و خانواده های آنان در حوزه سلامت، تعدادی از دندانپزشکان گروه های جهادی در چند نوبت به زندان آمده و زندانیان را معاینه و امور پزشکی آنان را انجام دادند که از همین جا از کلیه پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان و پرستاران علاقمند به خدمت به بیماران نیازمند دعوت می شود در حد توان در ساعات فراغت با مراجعه به این مرکز زمینه همکاری را فراهم کنند البته تعدادی از پزشکان با مراجعه برای همکاری در حوزه سلامت اعلام همکاری کردند این کار بخش عمده ای از مشکلات و آسیب های حوزه سلامت زندانیان را رفع می کند.

,

وی اضافه کرد: در حوزه سلامت روان مددجویان زندانی نیز از روانشناسان، اساتید و دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه های استان که در حوزه سلامت روح و روان زندانیان و آمادگی برای بازگشت به جامعه می توانند همکاری موثری داشته باشند دعوت می شود در این طرح مشارکت کنند این طرح برای فارغ التحصیلان رشته روان شناسی فرصت خوبی برای کسب تجربه است که انتظار است روانشناسان، اساتید و دانشجویان رشته روانشناسی در این طرح شرکت کنند و نتیجه این همکاری ها کار خیری برای زندانیان باشد.

,

* زندانیان و خانواده های آنان از ضعیف ترین قشر جامعه هستند

, * زندانیان و خانواده های آنان از ضعیف ترین قشر جامعه هستند, * زندانیان و خانواده های آنان از ضعیف ترین قشر جامعه هستند,

ضیایی فرد خانواده های زندانیان را ضعیف ترین قشر جامعه نام برد و با اشاره به همکاری فوق العاده خیرین اصفهان در حوزه معیشت زندانیان ابراز کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مددکاری می توانند در حوزه معیشت همکاری داشته باشند و انتظار است اساتید و دانشجویان و خیرین در این زمینه همکاری موثری به زندانیان و خانواده های آنان که از ضعیف ترین قشر جامعه هستند داشته باشند امیدواریم با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بخشی از مشکلات زندانیان و خانواده های آنان رفع کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه