به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تیار آذربایجان غربی؛عابد فتاحی در رابطه با احداث بیمارستان مخصوص بانوان با تمام امکانات رفاهی و درمانی در آذربایجان غربی گفت:تا کنون جهت احداث این بیمارستان هیچ اقدامی انجام نگرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیار , تیار , عابد فتاحی در رابطه با احداث بیمارستان مخصوص بانوان با تمام امکانات رفاهی و درمانی در آذربایجان غربی گفت, :, تا کنون جهت احداث این بیمارستان هیچ اقدامی انجام نگرفته است.,وی اظهار کرد: تصمیم بر این بود که مراحل مقدماتی و مطالعاتی احداث این بیمارستان از اول اسفند ماه سال گذشته آغاز شود ولی متأسفانه تاکنون در این راستا اقدامی انجام نشده است.
, وی اظهار کرد: تصمیم بر این بود که مراحل مقدماتی و مطالعاتی احداث این بیمارستان از اول اسفند ماه سال گذشته آغاز شود ولی متأسفانه تاکنون در این راستا اقدامی انجام نشده است., وی اظهار کرد: تصمیم بر این بود که مراحل مقدماتی و مطالعاتی احداث این بیمارستان از اول اسفند ماه سال گذشته آغاز شود ولی متأسفانه تاکنون در این راستا اقدامی انجام نشده است.,نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: بیمارستان شهید بهشتی که روبروی باغ رضوان احداث شده است تغیرکاربری داده شد و مقرر شد این بیمارستان در یک جای مناسب و دارای آب و هوای زیبا مانند پارک جنگلی یا سیرداغی احداث شود.
, نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: بیمارستان شهید بهشتی که روبروی باغ رضوان احداث شده است تغیرکاربری داده شد و مقرر شد این بیمارستان در یک جای مناسب و دارای آب و هوای زیبا مانند پارک جنگلی یا سیرداغی احداث شود., نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: بیمارستان شهید بهشتی که روبروی باغ رضوان احداث شده است تغیرکاربری داده شد و مقرر شد این بیمارستان در یک جای مناسب و دارای آب و هوای زیبا مانند پارک جنگلی یا سیرداغی احداث شود.,فتاحی با اشاره به وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه باعث شد تا نسبت به ارائه تجهیزات مناسب به این بیمارستانها اقدام کنیم تا ارائه خدمات به همشهریان به بهترین وجه انجام شود.
, فتاحی با اشاره به وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه باعث شد تا نسبت به ارائه تجهیزات مناسب به این بیمارستانها اقدام کنیم تا ارائه خدمات به همشهریان به بهترین وجه انجام شود., فتاحی با اشاره به وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت نامناسب بیمارستانهای ارومیه باعث شد تا نسبت به ارائه تجهیزات مناسب به این بیمارستانها اقدام کنیم تا ارائه خدمات به همشهریان به بهترین وجه انجام شود.,وی گفت: در این راستا این هفته از طرف وزارت بهداشت درمان برای بیمارستان های ارومیه تجهیزات کاملی دریافت کردیم که این امکانات در اختیار بیمارستان های امام، سیدالشهدا ،مطهری و طالقاتی قرار خواهد گرفت.
, وی گفت: در این راستا این هفته از طرف وزارت بهداشت درمان برای بیمارستان های ارومیه تجهیزات کاملی دریافت کردیم که این امکانات در اختیار بیمارستان های امام، سیدالشهدا ،مطهری و طالقاتی قرار خواهد گرفت., وی گفت: در این راستا این هفته از طرف وزارت بهداشت درمان برای بیمارستان های ارومیه تجهیزات کاملی دریافت کردیم که این امکانات در اختیار بیمارستان های امام، سیدالشهدا ،مطهری و طالقاتی قرار خواهد گرفت.,انتهای پیام/ه
,]
ارسال دیدگاه