اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

مقصران محرومیت ارتباطی کدامند؛ شهروندان یا مسئولان؟

توپ ناپایداری شبکه ارتباطات در زمین مردم سیستان و بلوچستان افتاد

توپ ناپایداری شبکه ارتباطات در زمین مردم سیستان و بلوچستان افتاد
اگرچه پنج ماه از سفر ۱۰ روزه وزیر ارتباطات به سیستان و بلوچستان و وعده تحقق عدالت ارتباطی می گذرد، اما مردم جنوب استان کماکان با قطعی اینترنت و عدم آنتن دهی دست و پنجه نرم می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ ۳۰ آذر ماه سال گذشته وزیر ارتباطات در سفری ۱۰ روزه به سیستان و بلوچستان سخن از تحقق عدالت اجتماعی در پهناورترین استان کشور تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ زد.

قرار بود در این مدت پنج ماهه زیرساخت های ارتباطی سیستان و بلوچستان دچار تحول شود تا از این پس مردم صبور این استان شاهد قطعی اینترنت، عدم آنتن دهی و دیگر مشکلات ارتباطی ادامه دار نباشند.

اگرچه اردیبهشت ماه به پایان رسیده و سومین روز خرداد ماه در حال گذر است، اما هنوز وعده های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای سیستان و بلوچستان محقق نشده است.

مردم این استان از گذشته های دور عقب ماندگی های تاریخی در این خطه را بارها و بارها به چشم دیده اند و وعده هایی به آن ها داده می شد که به سرانجام نمی رسید.

در این میان سفر ۱۰ روزه وزیر ارتباطات که با هدف نظارت مستقیم وی برای آغاز عملیات ایجاد عدالت ارتباطی در سیستان و بلوچستان صورت گرفت هم نتوانست آبی بر آتش دل ساکنان این خطه از کشور شود.

به اذعان آذری جهرمی، سیستان و بلوچستان از برنامه ای که دولت برای اتصال همه روستاهای این استان به اینترنت داشته، کمی عقب است و تاخیر در فرآیند اجرایی این پروژه به دلیل عدم تامین تجهیزات اعلام شد.

اختلال در زندگی روزانه مردم جنوب استان

بر اساس اظهارات بسیاری از ساکنان شهرستان های جنوب سیستان و بلوچستان نظیر دلگان، سیب و سوران، سراوان، فنوج و نیکشهر با گذشت بیش از پنج ماه از سفر وزیر ارتباطات به این استان هنوز اینترنت قطع می شود و مردم برای انجام امور زندگی خود دچار مشکل هستند.

این در حالی است که بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان در حال گذراندن امتحانات پایانی خود هستند و قطعی اینترنت و عدم آنتن دهی، آن ها را از تحصیل دست و پا شکسته مجازی در سیستان و بلوچستان محروم کرده است.

علاوه بر آن با توجه به رونق دولت الکترونیک و استفاده از کارت خوان، بسیاری از کاسبان جنوب استان در فعالیت های تجاری خود دچار مشکل شدند زیرا آنتن دهی ضعیف اجازه برقراری ارتباط را به آن ها نمی دهد.

همچنین با توجه به آغاز واکسیناسیون سالمندان علیه بیماری کرونا از هفته های گذشته و ضرورت ثبت نام آن ها در سیستم های الکترونیک سلامت، مشکلات اینترنتی فرآیند انجام این کار را هم با اختلال همراه کرده است.

سالمندان برای انجام واکسیناسیون بارها و بارها باید به مراکز بهداشت مراجعه کنند تا شاید با برقراری اینترنت امکان ثبت نام آن ها و تزریق واکسن کرونا وجود داشته باشد.

تخریب و سرقت ها وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است

بر این اساس خبرنگار ما گلایه شهروندان جنوب استان برای قطعی اینترنت و ضعف در آنتن دهی را از سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان پیگیری کرد.

محمدحسین عیدی زاده، سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: حجم گسترده و تعداد بیش از حد تخریب فیبر و سرقت تجهیزات ملزومات مخابراتی وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است.

وی با بیان اینکه حجم تخریب ها بالاست و به صورت متناوب انجام می گیرد، ادامه داد: با مسئولان امنیتی و انتظامی استان جلساتی در خصوص تخریب ها برگزار شده است که مصوبات خوب و قاطعی برای برخورد با افراد هنجارشکن و ناباب به همراه داشت و به زودی اجرا می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ برنامه تبدیل بستر هوایی به خاکی مسیرهای فیبر نوری به متراژ هزار و دویست کیلومتر وجود دارد و به موازات آن ایمن سازی سایت و تجهیزات انجام می شود.

سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: ولی این مقدار تا زمانی که مردم منطقه برای حفط بسترهای مخابراتی تلاش نکنند و فرهنگ صیانت ازآن ها به عنوان یک حرکت و مطالبه عمومی نهادینه نشود کفایت نمی کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اختلال در زندگی روزانه مردم جنوب استان, اختلال در زندگی روزانه مردم جنوب استان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, تخریب و سرقت ها وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است, تخریب و سرقت ها وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه