logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران اعلام کرد؛

اجرای طرح "دریا" هنوز ابلاغ نشده است/ استقرار ناجیان در ۲۰۰ نقطه ممنوعه مازندران

اجرای طرح "دریا" هنوز ابلاغ نشده است/ استقرار ناجیان در ۲۰۰ نقطه ممنوعه مازندران
علی رجبی با بیان اینکه تاکنون ابلاغی از وزارت کشور در خصوص طرح "دریا" به ما اعلام نشده است؛ گفت: در حال حاضر ما تنها در حال استقرار ناجیان در مناطق پرخطر هستیم و فعلا طرحی نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، این روزها با گرم شدن هوا و تعدیل رنگ‌بندی شهرهای کشور، پای خیلی از مسافران به استان مازندران باز شده است و این امر موجب شلوغی سواحل در اقصی نقاط استان شده است.

خیلی از مسافران که صدها کیلومتر راه را برای رسیدن به دریای مازندران پشت سر گذاشته‌اند، حالا تا تنی به آب نزنند دل‌شان آرام نمی‌گیرد؛ حال که خیلی از این افراد حتی ساده‌ترین نکات شنا در دریا را نمی‌دانند.

حال در شرایط موجود، نیاز مبرم به حضور ناجیان غریق در حالی احساس می‌شود که هر ساله این طرح با اما و اگر و مشکلات تامین اعتبار کمی آن طرف‌تر یعنی اوایل تابستان اجرایی می‌شود و با توجه به تعداد بالای نقاط کور در استان، ضرورت نظارت بر شناگاه‌های استان به منظور مراقبت و حفظ جان هموطنان پررنگ تر می‌شود.

علی رجبی وندچالی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص آخرین تصمیمات و برنامه‌ها برای سواحل دریای مازندران، اظهار کرد: تاکنون ابلاغی از وزارت کشور در خصوص طرح دریا به ما اعلام نشده است.

وی افزود: لذا در حال حاضر ما تنها در حال استقرار ناجیان در مناطق پرخطر هستیم و فعلا طرحی نداریم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، خاطرنشان کرد: فعلا ناجیان را در مناطق پر خطر مستقر کرده‌ایم تا اگر فردی وارد دریا شد از خطرات احتمالی پیشگیری کنیم و از جان هموطنان محافظت کنیم.

رجبی وندچالی گفت: چون بر اساس پروتکل‌های بهداشتی، تجمعات ممنوع است، فعلا طرحی هم ابلاغ نشده است و باید دید چه تصمیمی در این باره اتخاذ می‌شود.

وی بیان کرد: فعلا در 200 نقطه کور و ممنوعه شنای استان بدنبال استقرار ناجیان غریق هستیم؛ از سویی دیگر شهرداران هم اقدام به استقرار ناجیان در سواحل داخل شهرها هستند؛ در نهایت ما بدنبال استفاده و بکارگیری 900 ناجی در سطح سواحل استان هستیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، در خصوص میزان اعتبار لازم برای اجرای طرح دریا در استان اعلام کرد: حداقل برای لباس، امکانات، آموزش و حقوق ناجیان، اعتباری نزدیک به 9 میلیارد اعتبار لازم داریم.

رجبی وندچالی در خصوص پرداخت حقوق معوقه ناجیان و همچنین گلایه ناجیان از میزان پرداختی سال گذشته، پاسخ داد: معوقات سال گذشته البته با کمی تاخیر پرداخت شد اما ناجیان معتقدند که میزان پرداختی با مبلغ قول داده شده، تطابق نداشته و کمتر از میزان وعده داده شده پرداخت شده است و ما این گفته را رد نمی‌کنیم و اگر اعتباری بیاید سعی می‌کنیم جبرن زحمات ناجیان را کنیم.

وی ادامه داد: اگر اعتبار یدر این خصوص به ما داده نشد، سعی می‌کینم امسال حقوق ناجیان را به نحوی تغییر دهیم که جبران این موضوع شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه