logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

وزیر دادگستری:

مجازات‌های مربوط به مواد مخدر بازنگری می‌شود/ توزیع‌کننده مواد مخدر مستحق اعدام است

مجازات‌های مربوط به مواد مخدر بازنگری می‌شود/ توزیع‌کننده مواد مخدر مستحق اعدام است
وزیر دادگستری با بیان اینکه مواضع مدعیان حقوق بشر را در مبارزه با مواد مخدر قبول نداریم، گفت: کسی که مواد مخدر توزیع و انسان‌های بی‌شماری را آلوده و هویت انسانی‌ آنان را سلب می‌کند، مفسد و مستحق اعدام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی گفت: اینکه نهادهای حقوق بشری سازمان ملل بحث عدم اعدام مجرمین مواد مخدر را مطرح می‌کنند، قبول نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: اسلام دینی است که با کشتن انسان‌ها مخالف است و قتل را بزرگترین جنایت می‌داند ولی قصاص را هم لازم می‌داند.

,

وزیر دادگستری ادامه داد: فلسفه قصاص این است که اگر کسی قصاص می‌شود جلوی قتل‌های دیگر گرفته می‌شود و این به خاطر احترام به خون انسان‌ها است نه اینکه خون آنان را بی‌ارزش بداند.

,

وی تصریح کرد: کسی که مواد مخدر توزیع و انسان‌های بی‌شماری را آلوده و هویت انسانی‌ آنان را سلب می‌کند، مفسد و مستحق اعدام است.

,

پورمحمدی در پاسخ به این سوال که مجازات‌های مربوط به محکومین مواد مخدر تا چه میزان بازدارنده است، گفت: اینکه مجازات‌های محکومین مواد مخدر در کاهش بزه و جنایت مواد مخدر چقدر موثر بوده، این یک بحث فنی و حقوقی است که در قوه قضائیه، دولت، مجلس و مجمع تشخیص مصلحت در حال بررسی و تحقیق هستیم که اگر برخی مجازات‌ها در کاهش جرم مرتبط با مواد مخدر نقش زیادی ندارند، تغییر مجازات بدهیم و راهکار دیگری را مطرح کنیم. این یک بحث جدی است که در حال تحقیق هستیم.

,

وی با اشاره به رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: ایران، بزرگترین کشور طی سه دهه گذشته است که با مواد مخدر مبارزه می‌کند و تاکنون بیشترین خسارت‌ها و تلفات را در این زمینه متحمل شده است ولی دستاوردمان هنوز مورد رضایت نیست.

,

وزیر دادگستری تاکید کرد: لذا در بحث مبارزه نیازمند یک تغییر بودیم. انتخاب رویکرد اجتماعی هم برای این موضوع انتخابی بجا و شایسته از سوی وزیر کشور و دبیرکل ستاد است که همه جامعه را درگیر خواهد کرد.

,

انتهای پیام/س

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه