اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش دبیر جبهه فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد به اختلافات جریان‌های انقلابی

واکنش دبیر جبهه فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد به اختلافات جریان‌های انقلابی
هدایت خواه گفت: جریان های انقلاب از اختلاف‌هایی که سبب چندقطبی و نا امیدی در بین مردم می شود پرهیز کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در گفتگو با  پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در خصوص برخی اختلافات در جبهه انقلاب کهگیلویه وبویراحمد گفت: جریان ها هر کدام در خصوص اختلافات تصمیم گیری و اعلام موضع خواهند کرد و به جریان ها توصیه داریم که در جهت مشارکت بالا تلاش و همچنین در انتخاب شخص اصلح گام بردارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

هدایت خواه با بیان اینکه جریان ها از تفرقه و تشت‌هایی که سبب چندقطبی در بین مردم شده و ممکن است سبب نا امیدی شود پرهیز کنند، عنوان کرد: همه جریان های دلسوز انقلاب تلاش کنند هم در اصل مشارکت بالا و هم در هدایت مردم به سوی کاندید اصلح تلاش کنند.

,

وی در ادامه به وحدت و زمنیه های آن در بین جریان های انقلاب تاکید کرد و گفت: اتحاد بین جریان های انقلاب سبب اثر بخشی، کارایی و رسیدن به نقطه مطلوب می شود.

,

این فعال سیاسی و فرهنگی در ادامه گفت: در همه جریان هایی که در کشور وجود دارد نماینده آنها در بین کاندیداهای ریاست جمهوری حضور دارد و اگر کسی کاندید مورد نظر وی در انتخابات حضور نداشته  و بیان کند که نباید در انتخابات شرکت کرد این امر توجیح عقلی، شرعی، اخلاقی و انسانی ندارد زیرا در درجه اول وظیفه داریم در سرنوشت خود دخالت کنیم و اگر در انتخابات شرکت نکنیم دیگران سرنوشت ما را تعیین می کنند.

,

وی با بیان اینکه خداوند انسان را آزاد خلق کرده است تا در سرنوشت خویش دخالت کند و یکی از زمینه های تحقق این موضوع حضور در انتخابات و رای دادن است، ادامه داد: از دیگر دلایل حضور در انتخابات جنبه دینی، الهی و تکلیف شرعی است، زیرا رهبر و ولی امر به همگان توصیه دو تاکید دارد در عرصه انتخابات حضور فعال داشته باشیم از طرفی در شرایطی که دشمنان به دنبال کاهش مشارکت در انتخابات هستند  در برابر انقلاب، اسلام، شهدا باید در انتخابات شرکت کنیم و این حضور باید همراه با انتخاب شایسته باشد زیرا کتاب خدا قرآن فرموده است "امانت ها را باید به اهل آن سپرد و اگر کسی شایسته نباشد و به صرف تفکر جناحی یا قومی رای دهد خیانت در امانت کرده است."


انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه