logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مردم از بی‌برقی در اوج گرما کلافه شدند؛

پایان خاموش چراغ دولت دوازدهم با قطعی مکرر برق/گرمای هوا با چاشنی قطعی برق در مازندران

پایان خاموش چراغ دولت دوازدهم با قطعی مکرر برق/گرمای هوا با چاشنی قطعی برق در مازندران
افزایش مصرف برق به خصوص در یک سال اخیر به خاطر قیمت سرسام‌آور ارزهای مجازی باعث شده استخراج کنندگان غیرمجاز در رمز ارزها بیشتر شود و در حالی که ما با مشکلات قطعی برق دسته و پنج نرم می کنیم، در آنطرف تر کسانی با چراغ خاموش تجارت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علت اینکه مردم به دولت اعتماد دارند این است که می بینند در شرایط تحریم در تابستان برقشان قطع نمی شود، وزارت نیرویی دارند که در طول 8 سال 20 هزار مگاوات برق جدیدی برای کشور تولید کرده و می کند، این سخنان رئیس جمهور حسن روحانی است که در 23 شهریور سال گذشته به مناسبت آغاز تحصیلی 1399_1400 گفته بودند، اما  چند ماهی از صحبت های رئیس جمهور نگذشته است و در انتهای دولت دوازدهم، سوغاتی تدبیرها قطعی چندین ساعته برق شده است.

هنوز یک ماهی به شروع تابستان مانده که سریال قطعی برق همه را شوکه کرده است، آن هم در زمانی که نه حال اقتصادمان خوب است و نه تنفسمان، بسیاری از بیماران کرونایی در خانه چشم امیدشان به  دستگاه اکسیژن ساز است و هر دقیقه برایشان زندگی محسوب می شود، خیلی ها کسب و کارشان با کرونا تق و لق شده است که قطعی برق قوز بالای قوز اقتصاد بیمار این روزها شد، اوضاعی که حتی برای دانش آموزان هم امنیتی باقی نمی گذارد، امتحانات آنلاین که خود نگران کننده است با چاشنی قطع برق مضاعف شده و به جانشان تنیده است.

این دوره که اکثریت آپارتمان نشین اند و لوازم خانگی برقی جای ویژه ای در زندگی دارد، حساب خسارت قطعی برق رقم نجومی را بر دوش شهروندان خواهد گذاشت، دنیای امروز که حتی برای  خرید یک گرم به برق نیاز است، قطعی دو ساعته طعم طنزی به نظر می رسد که زندگی عادی را فلج کرده است.

قطع  پر تکرار برق که در ابتدا اعلام نمی شد، این روزها با 2 ساعت قطعی در هر منطقه فهرست می شود، اما واقعیت این است، برنامه ریزی و فهرست بلندبالای زمانبدی قطع برق هیچ درمانی برای این وضعیت ندارد، فروشگاههای که نمی توانند چیزی بفروشند، دانش آموزانی که از امتحان جا می مانند، والدینی که نگرانند، بیمارانی که حالشان ناخوش تر می شود و اقتصادی که تبش بالا گرفته است.

زمانی که از برق صحبت می کنیم در واقع از صنعتی حرف می زنیم که نقش این صنعت زیرساختی برای تامین رفاه عمومی و تاثیر پررنگ آن در اقتصاد و تولید را که انکارناپذیر است، نمی توانیم نادیده بگیریم.
 نقشی که در بخش خانگی، صنعتی، تجارت و کشاورزی بخصوص در این شرایطی که فشار اقتصادی زیادی در جامعه حاکم است، بی تردید قابل جبران نیست.

افزایش مصرف برق به خصوص در یک سال اخیر به خاطر قیمت سرسام‌آور ارزهای مجازی باعث شده استخراج کنندگان غیرمجاز در رمز ارزها بیشتر شود و در حالی که ما با مشکلات قطعی برق دسته و پنج نرم می کنیم، در آنطرف تر کسانی با چراغ خاموش تجارت می کنند.

با وجود اینکه کشور ثروتمندی در منابع گسترده انرژی هستیم و در حالی که کشوری مانند فرانسه 70 درصد از میزان برق کشور را از برق هسته ای می گیرد، در کشورمان این میزان به 2/1 درصد است، که به گفته بسیاری از کارشناسان این حوزه اگر چرخ سانتریفیوژ می چرخید، امروز نگرانی از برق مفهومی نداشت.

مسئولین افزایش مصرف برق و استفاده از ارزهای دیجیتال را مصبب قطعی برق می دانند در حالی که هنوز تابستان و گرمای هوای شدیدتر آن پیش روی ماست که ما را سوپرایز کند، البته انتظاار می رفت برای این معضل مدیریتی  غیر از راهکاری چون قطع کردن برق، اصولی تر گرفته می شد و یا در این میان  قعطی های افسار گسیخته خبر افزایش ۱۰ درصدی قیمت برق را نمی شنیدیم.

حالا این روزها یکی از برنامه های اول صبحمان این شده است که زمانبدی اعلام شده قطعی برق را در میان صبحانه نصف و نیمه نگاهی بیندازیم و منتظر تعطیلی دو ساعته زندگی مان باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه