اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در مراسم رونمایی از کتاب «سلام آقا سید» مطرح شد؛

اسیری که اسلام ناب را به قلب ارتش بعثی عراق صادر می‌کرد

اسیری که اسلام ناب را به قلب ارتش بعثی عراق صادر می‌کرد
مرحوم ابوترابی با رفتارهایی که منشا اسلام ناب محمدی داشت، دل اسرای ایرانی در اردوگاه تکریت که هیچ، بلکه دل بعثی‌ها را نیز به دست آورده بود و فرهنگ پاک اسلام محمدی را به قلب ارتش بعثی عراق صادر می‌کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم رونمایی از کتاب «سلام آقا سید»، شامل خاطرات آزاده سرافراز، علیرضا محمودی مظفر، با ذکر خاطراتی از زنده‌یاد حجت‌الاسلام ابوترابی در حوزه هنری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کتاب «سلام آقا سید»,

علیرضا محمودی مظفر رزمنده و آزاده دوران دفاع مقدس که در این محفل حضور داشت از چگونگی حضور خود در جنگ تحمیلی گفت و از شهدایی یاد کرد که هر یک از آن‌ها جانانه در برابر دشمن ایستادگی کردند و در نهایت به آرزوی دیرین خود؛ شهادت نائل آمدند.

,

وی در سخنانی کوتاه گفت: پنج سال در اسارت بودم. پدر و مادرم در طول این سال‌ها دلتنگی‌های بسیاری داشتند و همسرم بسیار صبوری کرد و سختی کشید. یکی از روزهای جمعه این سال‌های اسارت، در بجنورد اسرای عراقی را برای اقامه نماز جمعه به میان جمعیت آورده بودند. پدرم این را تعریف می‌کرد و می‌گفت: «آن روز خیلی به یاد تو بودم و دلم می‌خواست یکی از این اسرای عراقی را به جای تو حسابی در آغوش بکشم و ببوسم، اما هرچه تلاش کردم محافظان این اجازه را ندادند.»

,

این آزاده که در یکی از آسایشگاه‌های اردوگاه‌های بعثی‌ به همراه مرحوم ابوترابی اسیر بود، ادامه داد: مرحوم ابوترابی با رفتارهایی که منشأ اسلام ناب محمدی داشت، دل اسرای ایرانی در اردوگاه تکریت که هیچ، بلکه دل بعثی‌ها را نیز به دست آورده بود. وی با چنین رفتاری فرهنگ پاک اسلام محمدی را به قلب ارتش بعثی عراق صادر می‌کرد.

,

سال ۱۳۹۰کتابی با عنوان «پاسیاد پسر خاک» شامل زندگی و زمانه حجت‌الاسلام سید علی اکبر ابوترابی فرد به قلم محمد قبادی توسط سوره مهر منتشر شده و نام این برنامه از شب خاطره حوزه هنری نیز از آن گرفته شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه