اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همایش ائمه جمعه و جماعت در شهرستان بندر خمیر برگزار شد

همایش ائمه جمعه و جماعت در شهرستان بندر خمیر برگزار شد
صبح امروز همایش ائمه جمعه و جماعات تشیع و تسنن شهرستان بندر خمیر با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام سجاد (ع) استان و جمعی از فرماندهان و مدیران حوزه ها و پایگاه های بسیج در سالن کنفرانس فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از لوار حجت الاسلام و المسلمین رستگار مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان با بیان اینکه قیام امام حسین (ع) نه صرفا برای حکومت و شهادت بلکه برای احیاء دین جد خود رسول الله که هدفی الهی بود به شهادت رسیدند، گفت:امروز هدف دشمن این است که می خواهند با اسلام تکفیری با محوریت عربستان جهان اسلام را از درون ضعیف کنند و بین ما ائمه جمعه و جماعات اختلافات و شبهه افکنی و در گیری ایجاد کنند ، تا به هدف شوم خود دست یابند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از لوار ,

وی خاطر نشان کرد : ما باید در این راستا با گسترش فرهنگ ناب و اصیل اسلامی در جامعه از نفوذ دشمن جلوگیری کنیم و نگذاریم باورهای اعتقادی،اجتماعی و … را در بین جوانان ما کمرنگ کنند.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه استان در ادامه افزود : همه باید دست به دست هم دهیم تا با بصیرت افزایی و بالا بردن سواد رسانه ای مردم و ایجاد بصیرت نسبت به شبکه های ماهواره ای ،با مدیریت از انحرافات جوانان و ترویج بی غیرتی دشمن جلو گیری کنیم.

,

سید عبدالجلیل قتالی خطیب نماز جمعه اهل سنت شهرستان بندر خمیر در این همایش با اشاره به اینکه امام حسین (ع) از سروران جوانان اهل بهشت و بهترین الگو برای جامعه و جوانان ما می باشد ، بیان داشت : ما با تبیین جایگاه بزرگان دین و مشترکات اسلام می توانیم جلوی بسیاری از انحرافات و اختلافات را بگیریم و همانطور که امام حسین (ع) نیز همین کار را انجام دادند و در تمام دنیا دوست و محب پیدا کردند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه