logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

برای انتخاب سرمربی و کادر فنی هدنبال بانوان معیارهایی از پیش تعیین شده داریم

دهقانی: سعی می کنیم بهترین مربی داخلی را انتخاب کنیم/ از هر فرصتی برای پیشرفت هندبال زنان استفاده می کنیم

دهقانی: سعی می کنیم بهترین مربی داخلی را انتخاب کنیم/ از هر فرصتی برای پیشرفت هندبال زنان استفاده می کنیم
نایب رئیس بانوان فدرسیون هندبال از معرفی کادر فنی تیم ملی بانوان بزرگسال کشورمان در چند روز آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افسانه دهقانی با اشاره به ثبت نام رسمی تیم ملی بانوان کشورمان برای حضور در رقابت های قهرمانی هندبال آسیا گفت: یکی از دلایل اصلی برای شرکت در این مسابقات افزایش سهمیه رقابت های جهانی به شش تیم در صورت شرکت 12 تیم است و البته چنانچه تیمی از حضور در این رقابت ها انصراف دهد، سهمیه نیز به پنج تیم تنزل می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: واقعیت امر این است که با توجه به اینکه آقای دکتر پاکدل نگاه ویژه ای به حوزه بانوان دارند، ما هم در فدراسیون هندبال تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا از هر فرصتی که پیش روی هندبال بانوان قرار دارد، نهایت بهره برداری را  به عمل آوریم و هیچ فرصتی را در جهت توسعه و پیشرفت هندبال بانوان از دست ندهیم.
,
 
,
دهقانی ادامه داد: کادر فنی تیم ملی بانوان هنوز مشخص نشده و طی چند روز آینده این اتفاق خواهد افتاد. در حال حاضر گزینه های سرمربیگری تیم ملی بانوان از مربیان وطنی و از سرمایه های خوب کشورمان هستند. هم اکنون هم در حال بررسی هستیم تا گزینه ای را انتخاب کنیم که در راستای منافع هندبال بانوان کشورمان باشد. مطمئنا برای انتخاب سرمربی و کادر فنی معیارهایی از پیش تعیین شده داریم و مطابق با اهداف و سیاست های فدراسیون بهترین گزینه ای را که می تواند به تیم ملی بانوان کمک کند، انتخاب و معرفی و بلافاصله تمرینات را آغاز خواهیم کرد تا بتوانیم با توجه به زمانی که تا آغاز مسابقات داریم، بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم.  
,
 
,
وی در پایان با تشکر از تصمیمات کلان، درست و هوشمندانه ریاست و مسئولین فدراسیون هندبال گفت: پاکدل از هیچ تلاشی در بخش ورزش بانوان دریغ نمی کند و تمام وقت پیگیر مسائل هندبال بانوان است. همین حمایت ها و توجهات ویژه باعث پیشرفت بانوان در ورزش کشور خواهد شد. بنده به سهم خود و به عنوان عضو کوچکی از جامعه ورزش بانوان از این نگاه ارزشمند، تشکر و حمایت می کنم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه