اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اینجا کسی حواسش به معیشت مردم نیست؛

فاجعه های ناتمام ضعف مدیریت؛ این قسمت قاچاق مرغ زنده/ وقتی جیب مردم قربانی نفوذ موریانه ای قاچاقچیان می شود

فاجعه های ناتمام ضعف مدیریت؛ این قسمت قاچاق مرغ زنده/ وقتی جیب مردم قربانی نفوذ موریانه ای قاچاقچیان می شود
با تداوم مدیریت و نظارت ضعیف دولتمردان، این روزها شاهد جولان قاچاقچیان مرغ زنده و عرضه این کالا به صورت قاچاق و با قیمت افسار گسیخته در بازار جنوب شرق کشور هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ این روزها در بلبشو بازار مرغ و کمبود این کالای مهم و اساسی در کشور و صف هایی که به واسطه آن تشکیل شده، در جنوب شرق کشور مرغ زنده آن هم با قیمت های نجومی و متفاوت در حال عرضه است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

معضلی که به دغدغه ذهنی برای بسیاری از مردم تبدیل شده و سوال شان این است که چگونه می شود برخی مرغ زنده را به راحتی و با هر قیمتی در بازار عرضه می کنند، اما مردم برای خرید کشتار روز باید صف بکشند و از این مغازه به آن مغازه باشند، تا دست خالی به خانه باز نگردند. 

سودی که به جیب قاچاقچیان می رود

گویا اینجا کسی حواسش به معیشت مردم نیست، چراکه یکسری دلال به راحتی با ورود مرغ زنده اما قاچاق از دیگر استان ها برای خود کاسبی راه انداخته اند و با گران فروشی سودش را به کیسه می زنند، اما این پول از جیب مردمی می رود که چاره ای جز خرید به هر قیمتی ندارند، چراکه نمی توان سفره را خالی نگهداشت یا شرمنده میهمان بود. 

شهروندان زیادی هستند که این روزها این گلایه را مطرح می کنند و با ارسال پیام یا تماس با این پایگاه خبری خواستار رفع این معضل و پیگیری جدی برای مشکلات معیشتی شان از سوی مسئولان امر هستند.

طبق گفته آن ها ماه هاست که مشکلات معیشتی به زندگی شان خدشه وارد کرده و به سختی می توانند نیازهای ضروری از جمله مرغ را تامین کنند، مرغی که همیشه کمیاب می شود و از سویی شاهد عرضه آن به صورت زنده و با قیمت بالا هستند. 
 
,
,
,
, سودی که به جیب قاچاقچیان می رود, سودی که به جیب قاچاقچیان می رود,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

ضعف مدیریت و نظارت دولت

ماجرایی که مسئولان امر دلیل آن را فعالیت قاچاقچیان و دلالان می دانند و اظهار می کنند که این کالا بدون هیچ مجوزی از استان های همجوار وارد و با هر قیمتی که وارد کننده یا عرضه کنندگان بخواهند به فروش می رسد.

موضوعی که طبق گفته مردم نشان از ضعف مدیریت و نظارت دولت است، چراکه می توانستند با تدابیری جلوی قاچاق را بگیرند و اجازه ندهند درست مقابل چشمان خودشان مرغ زنده با قیمت بالا به فروش برسد و مردم در تنگنا قرار بگیرند.

عرضه مرغ زنده را قبول نداریم

محمد قاسمی، معاون امور بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: عرضه مرغ زنده در شهر را به هیچ عنوان قبول نداریم، اما در حال توزیع است، مسئولان سازمان جهاد کشاورزی نیز معتقدند که مرغ زنده باید در مسیر کشتارگاه قرار بگیرد، باید آمار جوجه ریزی و کشتارگاه ها ثبت شود تا بدانیم نهاده هایی را که با ارز 4200 وارد می کنیم، به چه کسانی تحویل می شود.

وی ادامه داد: طبق قانون، مرغ زنده نباید وارد بازار و به همین صورت عرضه شود، اما متاسفانه چون فرهنگ مصرف این است، گروه هایی با سوءاستفاده از شرایط، مرغ زنده را از خراسان جنوبی با قیمت بالاتر خریداری و وارد بازار زاهدان می کنند و با درصدی سود به فروش می رسانند.

این مقام مسئول اذعان کرد: تعدادی مرغ دار در خراسان جنوبی سوء استفاده می کنند، در سیستان و بلوچستان محل ثابتی که تامین کننده یا دلالی که مرغ را از بیرجند خریداری کرده و بخواهد در آن مکان مشخص عرضه کند، نداریم وجود ندارد و تعریف هم نشده است.

ورود مرغ از خراسان جنوبی به صورت قاچاق

وی اضافه کرد: مرغ زنده به صورت قاچاق خریداری و با تعدادی خودرو از خراسان جنوبی حمل می شود و در محله های خاصی توقف می کند، یک روز در دهکده دامداران و روز دیگر در محله خاکی دیگری، هر جا بتوانند ماشین را نگه می دارند و یکسری حمل کننده دارند که به طور معمول با خودشان همکاری دارند و کار توزیع بین مغازه دارها را انجام می دهند.

وی افزود: آن ها نه فاکتوری به مغازه دارها ارائه می دهند و نه قیمت مشخص می کنند، در واقع هر روز یک ساز می زنند، کلی پرونده برای خرده فروش ها نوشتیم و از آن ها خواسته ایم که بگویند عامل اصلی تامین کننده مرغ کیست که در پاسخ اعلام می کنند یک تویوتا مرغ را به ما تحویل می دهد، نمی دانیم چه کاره و از کجاست.
 
,
, ضعف مدیریت و نظارت دولت, ضعف مدیریت و نظارت دولت,
,
,
,
,
,
, عرضه مرغ زنده را قبول نداریم, عرضه مرغ زنده را قبول نداریم,
,
,
,
,
,
,
,
, ورود مرغ از خراسان جنوبی به صورت قاچاق, ورود مرغ از خراسان جنوبی به صورت قاچاق,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

فروشندگان در مسیر قاچاقچیان

قاسمی اذعان کرد: متاسفانه فروشندگان نیز به نحوی با وارد کنندگان غیرمجاز همکاری می کنند و در مسیرشان قرار گرفته اند، برایشان پرونده نوشتیم و گفتیم تا زمانی که اعلام نکنید، چه کسی تامین کننده مرغ شماست برایتان پرونده می نویسیم و برای اعمال جریمه به تعزیرات حکومتی ارسال می کنیم، روزانه این اقدام انجام می شود تا فرد یا افرادی که به صورت غیرقانونی مرغ را وارد و توزیع می کنند مشخص شوند.

وی افزود: قرار شد اتحادیه مرغداران جلسه ای با وارد کنندگان مرغ داشته باشد تا مسیری مشخص و محلی تعریف و مرغ در آن محل عرضه شود و قیمت ها با ارائه فاکتور از واحدی که خریداری کردند، تحت سیطره اتحادیه مرغداران قرار بگیرد، این کار توسط اتحادیه پیگیری می شود تا بتوانند بازار را از نظر قیمت مدیریت کنند.

ساماندهی آشفته بازار مرغ زنده به زودی

معاون سازمان صمت سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اتحادیه مشخص می کند که مرغ باید به چه قیمتی به فروش برسد، بالاتر از آن  تخلف است، به زودی این مهم ساماندهی می شود و آشفته بازار مرغ زنده را نخواهیم داشت.

انتهای پیام/
,
, فروشندگان در مسیر قاچاقچیان, فروشندگان در مسیر قاچاقچیان,
,
,
,
,
,
, ساماندهی آشفته بازار مرغ زنده به زودی, ساماندهی آشفته بازار مرغ زنده به زودی,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه