اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفت و گو با علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان عنوان شد؛

ایجاد یأس و نا امیدی هدف دشمن برای شرکت نکردن مردم در انتخابات/انتخاب اصلح نسخه شفابخشی برای مشکلات کشور است

ایجاد یأس و نا امیدی هدف دشمن برای شرکت نکردن مردم در انتخابات/انتخاب اصلح نسخه شفابخشی برای مشکلات کشور است
علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه ایجاد یأس و نا امیدی هدف دشمن برای شرکت نکردم مردم در انتخابات است، انتخاب اصلح را نسخه شفابخشی برای مشکلات کشور دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امام جمعه موقت اهل سنت گلشن در گفت و گو با عصرهامون؛ بیان کرد: یکی از ویژگی های نظام اسلامی این است که مردم در تعیین سرنوشت خود دخیل و سهیم هستند از بالاترین مقام در کشور که مقام معظم رهبری باشد تا شوراهای روستا و شهر توسط آرای مردم انتخاب می شوند.

وی افزود:شرکت در انتخابات و رای دادن یکی از وظایف ملی ما است که در این کشور زندگی می کنیم؛ نیاز است که حضور حداکثری را در پای صندوق های رای داشته باشیم و نبایدتحت تاثیر تبلیغات معاندین نظام و دشمنان انقلاب اسلامی که از خارج تعیین تکلیف می کنند، قرار گیریم.

امام جمعه موقت اهل سنت گلشن گفت: دشمن تلاش می کند با ترفند های مختلف مردم را نا امید و فضای یأس را در جامعه ایران اسلامی حاکم تا ملت فهیم ایران در انتخابات شرکت نکنند، حضور نداشتن در پای صندوق های رای سبب می شود که دشمنان خوشحال و دوستان نظام ناراحت شوند.

مولوی رئیسی ادامه داد: شرکت نکردن در انتخابات موجب می شود که دشمن به خود جرعت فتنه انگیزی در ایران را می دهد پس وظیفه داریم حضور حداکثری در پای صندوق های رای داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: از میان کاندیدای شورای شهر و روستا و ریاست جمهوری شخصی را انتخاب کنیم که صفاتی که مقام معظم رهبری بیان فرموده اند را دارا باشند و از میان این افراد فرد اصلح تر که دارای شایشستگی بیشتری است را انتخاب کنیم اگر نمیدانیم چه کسی را انتخابات کنیم از افراد صاحب علم جویا شویم.

امام جمعه موقت اهل سنت گلشن اذعان کرد: بزرگ ترین ویژگی فرد اصلاح این است که انقلابی باشد، تحت تاثیر دشمنان قرار نگیرد،تکیه اش بر داخل و به خارج وابسته نباشد تا در اوضاع کنونی و در وضعیت تحریم اقتصادی و مشکلات معیشتی برای برون رفت کشور از این مشکلات برنامه های مناسبی را ترسیم کرده را انتخاب کنیم.

حضور گسترده در انتخابات مکر و حیله دشمنان را برملا می کند

حجت الاسلام والمسلمین جواد قنبری، کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار ما، بیان کرد: مجموعه فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمینه انتخابات ۱۴۰۰ بسیار هدفمندانه وحکیمانه بوده و ایشان راه حل و علاج مشکلات و معضلات کنونی کشور را وجود دولت انقلابی، جوان و حزب اللهی دانستند و تنها راه وصول به آن هم کار آمدسازی دولت و تشکیل دولت کارآمد است.

وی افزود: مقصودی که با سر انگشتان مردم ظرف یک روز دست یافتنی بوده، به شرط این که نخبگان برای آحاد جامعه این موضوع را تبیین کنند که نظام جمهوری اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب بوده که توفیقات بسیار ارزشمند و شگفت انگیزی را به دست آورده است، لکن برخی نارسایی ها در برآورده کردن نیازهای اولیه جامعه کارآمدی آن را زیرسوال برده در حالی که این مشکلات در جامعه به دلیل بی تدبیری های برخی افراد که دل به غرب و غرب گرایان دادند به وجود آمده، پس در آستانه اولین انتخابات ریاست جمهوری در گام دوم انقلاب با شکل گیری دولتی کارآمد این موارد توسط حضور حداکثری مشارکت خود مردم پای صندوق های رای حل خواهد شد.

کارشناس مذهبی تصریح کرد: حضور حداکثری ملت ایران پاس صندوق های رای یکی از عوامل مانع دست یابی دشمنان اسلام به اهداف شومشان به شمار می رود.

وی اضافه کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری علاج دردهای مزمن کشور روی کار آمدن دولت کار آمد، جوان انقلابی بوده که منظور ایشان‌ فردی بوده که دارای ویژگی هایی چون نشاط کاری، با ایمان، علاقه مند به کار، دلسوز مردم و مدیر و مدبر همچنین عملکردی انقلابی وجهادی داشته باشد.

این کارشناس مذهبی خاطر نشان کرد: مردم باید در انتخاب فرد اصلح نهایت دقت را داشته باشند و فردی را انتخاب کنند که به توانمندی های داخل متعقد و دولتی مردمی، امیدوار باشد.

وی اذعان کرد:اگر یک فرد تازه نفس وارد میدان مدیریت و زمامداری امور اجرایی کشور شود بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد و در حقیقت انتخابات بیمه کننده کشور و ناامید کننده دشمن است.

وی اضافه کرد: در واقع مشارکت و حضور در انتخابات هر چه باشکوه تر و پرشورتر باشد، در وهله اول اثرات و منافع اش شامل حال عموم می شود و حضور انقلابی پای صندوق های رأی موجب امنیت کشور و پس زدن دشمنان ایران می شود.

وی با بیان این که حضور مردم نشان دهنده اقتدار ملی است و قوت کشور با حضور ملت محقق می شود، تصریح کرد: اکنون دشمنان ایران در فضای مجازی و رسانه به دنبال مایوس و ناامید کردن ملت از مشارکت حداکثری پای صندوق های رای هستند ولی آنان باید بدانند که با توکل به خداوند متعال مردم با بصیرت همچون همیشه نقشه های شوم شان را در فضای مجازی خنثی می کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, حضور گسترده در انتخابات مکر و حیله دشمنان را برملا می کند, حضور گسترده در انتخابات مکر و حیله دشمنان را برملا می کند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه