اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تنور انتخابات داغ شد؛

حضور "بَپ گَپو" و "مُم گَپو"های هرمزگانی در انتخابات/ منافع ملی پیر و جوان نمی شناسد+ تصاویر

حضور "بَپ گَپو" و "مُم گَپو"های هرمزگانی در انتخابات/ منافع ملی پیر و جوان نمی شناسد+ تصاویر
پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های هرمزگانی با حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری تنور مشارکت در انتخابات را گرم کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ در روند برگزاری انتخابات روز جاری شاهد حضور نسل های گذشته انقلاب اسلامی بودیم که با توجه به کهن سالگی‌شان اما با نشاط دوران جوانی و با چهره‌ای خندان در عرصه انتخابات حضور پیدا کرده اند.

پسران و دختران جوان روزهای گذشته و پدربزرگ ها و مادر بزرگ های امروز با همان اشتیاق همیشگی نسبت به وطن در عرصه انتخابات ریاست جمهوری استوار گام نهاده اند و با حضورشان  پای صندوق های رای، پیام ایستادگی را به مردم جهان ارسال می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز,
,
,

, ,


حفظ آرمان های انقلاب پیرمرد ها را هم به صحنه آورده است

مرادی شهروند ۶۵ ساله بندرعباسی  در حاشیه حضور در ستاد اخذ رای شهرستان بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز اظهار کرد: از دهه اول انقلاب تا کنون در عرصه های مختلف انتخابات کشور شرکت کرده ام و افتخار می کنم که یک ایرانی هستم.

شهروند بندرعباسی با بیان اینکه دارای نوه و نویره‌های متعددی می باشم، افزود: برای حفظ آرمان های این انقلاب و افزایش امنیت کشور نیاز است که حتی پیرمردان و پیرزنان این کشور نیز در عرصه انتخابات حضور داشته باشند.

وی که گرم و سرد روزگار را در شهرستان بندرعباس به خوبی چشیده است، تصریح کرد: امروز کشور جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه های مختلف داشته است و برای حفظ این دستاوردها باید مردم در تمام عرصه های ملی مشارکت داشته باشند.

مرادی با اشاره به چین و چروک های ایجاد شده در چهره اش ، خاطرنشان کرد: با اینکه چین های موجود در چهره ام نشان از رسیدن به سن کهن سالی دارد، اما دلم برای این انقلاب هنوز جوان است و قلبم مثل گذشته برای میهنم می تپد.

,
, حفظ آرمان های انقلاب پیرمرد ها را هم به صحنه آورده است,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,


مشارکت حداکثری پیر و جوان نمی شناسد

,
, مشارکت حداکثری پیر و جوان نمی شناسد,

سلیمی، بانوی بندرعباسی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز اظهار کرد: شرکت در عرصه انتخابات پیر و جوان نمی شناسد و مردم بایست برای رسیدن به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنند.

پیر زن بندرعباسی افزود: اگر امروز به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی انتخابات را تحریم کنیم و حضور گسترده نداشته باشیم در آینده باید شاهد تحریم های بیشتر در عرصه های مختلف نیز باشیم.

وی تصریح کرد: یک عشق و علاقه خاصی در وجود مردمان این کشور نسبت به میهن خودشان وجود دارد و برای ما انسان هایی که چند نسل از انقلاب را دیده ایم، امنیت ایران اسلامی را با هیچ چیزی در این دنیا عوض نمی کنیم.

,
,
,
,
,

, ,


فرهنگ استقامت را از نخل های جنوب به ارث برده ایم

ذاکری یکی دیگر از شهروندان کهن سال بندرعباسی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز گفت: فرهنگ استقامت را از نخل های سر به فلک کشیده جنوب کشور به ارث برده ایم.

شهروند بندرعباسی افزود: استان هرمزگان و مردمان خوبش همیشه پای‌بند به آرمان‌های امام راحل بوده اند و حضور گسترده مردم در عرصه انتخابات ریاست جمهوری نشان از درک و فهم مردم است.

ذاکری با اشاره به اینکه اگر سرمان برود، قولمان نسبت به ارزش های این انقلاب نمی رود، گفت: تا زمانی که در جانمان نفس داریم تلاش خواهیم کرد تا چشم بدخواهان این نظام کور شود.

وی خاطرنشان کرد: با تمام سختی ها و بیماری های دوران پیری پا به این عرصه گذاشته ام تا جوانان این مرز و بوم بدانند برای به دست آوردن امنیت و رفاه اجتماعی حتی پیرمردها نیز پای کار هستند.

,
, فرهنگ استقامت را از نخل های جنوب به ارث برده ایم,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,


 

, ,
,

رسالت دیروزمان حضور در جبهه و امروز شرکت در انتخابات است

عباسی یکی از شهروندان بندرعباسی که ریش های سفیدش نشان از سن و سال زیاد آن دارد در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز اظهار کرد: رسالت دیروز ما حضور در جبهه های حق علیه باطل بود و امروز رسالت مهم تری را بر عهده داریم و آن  نیز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری می باشد.

پیرمرد بندرعباسی افزود: جایگاهی که ایران اسلامی در عرصه های نظامی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی کسب کرده است، حاصل رشادت های شهدای انقلاب اسلامی و تفکرات آرمانی امام راحل بوده و برای پاسداشت ارزش های این انقلاب باید همیشه در صحنه باشیم.

عباسی ادامه داد: امروز جوانان این مرز و بوم باید تلاش کنند با توجه به تخصصی که دارند بهترین امکانات را برای مردم کشور ایجاد نمایند و ملت ایران اسلامی بهترین ها را می توانند رقم بزنند.

این شهروند بندرعباسی خاطرنشان کرد: مردم ایران عزیز در سالیان اخیر دچار سختی هایی شده اند اما امروز با حضور گسترده ای که در عرصه انتخابات داشته اند و هنوز هم شاهد صف های طولانی حضور مردم هستیم، در آینده شاهد تغییرات اساسی در کشور خواهند بود و کام خود را از این مشارکت درست شیرین خواهند نمود.

انتهای پیام/

, رسالت دیروزمان حضور در جبهه و امروز شرکت در انتخابات است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه