اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی:

دولت انقلابی خدمت بی منت به مردم با بهره گیری از سرمایه های مادی و انسانی در دستور کار قرار دهد

دولت انقلابی خدمت بی منت به مردم با بهره گیری از سرمایه های مادی و انسانی در دستور کار قرار دهد
محمد سرگزی گفت: مردم با حضور باشکوه خود در انتخابات نشان دادند به عملیات روانی و تخریب های دشمنان علیه رئیس جمهور منتخب توجهی ندارند و از وی با همه قوا حمایت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد سرگزی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد کشوری یاران آیت الله رئیسی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: حضور مردم در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا نشان داد همچنان پای آرمان های انقلاب اسلامی، امام و رهبری ایستاده اند.

وی ادامه داد: مردم اگر نگرانی هم دارند به واسطه مسئولانی است که در این سال ها آن گونه که باید و شاید به وضعیت آن ها توجهی نداشتند، اما با ورود کاندیداهای انقلابی و دردآشنا، دوباره این امید در دل مردم زنده شد که نیروهای انقلابی در صدر کار می آیند و توجه ویژه ای به بهبود وضعیت مردم دارند.

گلایه از دولت برای برگزاری نحوه انتخابات

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگرچه گله از دولت به واسطه برگزاری نحوه انتخابات وجود دارد، زیرا در روز انتخابات شاهد بودیم بسیاری از حوزه ها زمانی کار رای گیری را شروع کردند که ساعت ها از شروع رسمی انتخابات گذشته بود.

سرگزی تصریح کرد: در برخی جاها تعرفه تمام شده بود و یا دیر به دستشان رسید، خط سیر صندوق ها در روستاها مشخص نبود و باعث سرگردانی مردم شد.

وی ادامه داد: در طول ایام رای گیری، سیستم اخذ رای با قطعی رو به رو می شد، این در حالی است که امکان جلوگیری از بروز این مشکلات پیش از برگزاری انتخابات وجود داشت تا سبب کاهش مشارکت مردم نشود، اما متاسفانه دولت در این زمینه کوتاهی کرد.

رئیس ستاد کشوری یاران آیت الله رئیسی عنوان کرد: ما مطمئن بودیم اگر فرآیند انتخابات به طور صحیح برگزار می شد، مشارکت از آن چه دیدیم بیشتر می شد.

حضور در انتخابات؛ بی توجهی به عملیات روانی دشمن

سرگزی گفت: با همه مشکلاتی که مردم ما در حوزه های اقتصادی و معیشتی دارند همچنان آرمان های انقلاب برای آن ها ارزشمند است، انقلابی که محصول خون صدها هزار شهید است را به راحتی از دست نمی دهند.

وی اظهار کرد: بر ما مسئولان ضروری است که قدرشناس این مردم ارزشمند باشیم و بتوانیم با برنامه ریزی درست و استفاده صحیح از منابع و نیروی انسانی به نحوی عمل کنیم که دغدغه های آن ها کمتر شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مردم با حضور باشکوه خود در انتخابات نشان دادند به عملیات روانی و تخریب های دشمنان علیه رئیس جمهور منتخب توجهی ندارند و از وی با همه قوا حمایت می کنند.

سرگزی بیان کرد: عملکرد رئیس جمهور منتخب در همه سمت های گذشته وی نشان می دهد که تمام توجه او به بهتر شدن وضعیت مردم است زیرا خود را از جنس آن ها می داند و در دوران مدیریت های خود انگیزه و توان کاری خویش را برای مردم صرف کرده است.

وی اظهار کرد: بنابراین این فضاسازی ها با حضور مردم در انتخابات بی اثر شد و بی اثر هم خواهد ماند.

دولت انقلابی؛ خدمت بی منت به مردم با بهره گیری از سرمایه های مادی و انسانی

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت انقلابی دولتی است که همه توجه آن خدمت بی منت به مردم با بهره گیری بسیار خوب از همه سرمایه های اجتماعی، نیروی انسانی و مادی است که در کشور ما وجود دارد.

سرگزی تصریح کرد: حذف دلالان و واسطه گران در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی توسط دولت انقلابی می تواند مردم را امیدوار کند تا بتوانند به ارکان حاکمیت دسترسی داشته باشند و در فرآیند حکمرانی به طور مستقیم اثرگذار باشند و نظرات خود را اعلام کنند و دولت هم مبتنی بر نظرات آن ها اقدامات صحیح را انجام دهد.

وی ادامه داد: در دولت انقلابی استفاده از چند موضوع مدنظر قرار می گیرد، توجه ویژه به مردم، استفاده از نیروی جوانی انقلابی، اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض و فساد که این موارد لقلقه زبان نیست بلکه به طور عملیاتی در فرآیندهای حکمرانی جاری و ساری خواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
, گلایه از دولت برای برگزاری نحوه انتخابات, گلایه از دولت برای برگزاری نحوه انتخابات,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, حضور در انتخابات؛ بی توجهی به عملیات روانی دشمن, حضور در انتخابات؛ بی توجهی به عملیات روانی دشمن,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دولت انقلابی؛ خدمت بی منت به مردم با بهره گیری از سرمایه های مادی و انسانی, دولت انقلابی؛ خدمت بی منت به مردم با بهره گیری از سرمایه های مادی و انسانی,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه