اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم اصفهان در مجلس مطرح کرد؛

۴ اولویت اساسی دولت سیزدهم / رئیس جمهور منتخب بساط نسخه‌های غربی و لیبرالی را جمع کند

۴ اولویت اساسی دولت سیزدهم / رئیس جمهور منتخب بساط نسخه‌های غربی و لیبرالی را جمع کند
حجت‌الاسلام حسین میرزایی چهار اولویت اساسی و مهم را برای دولت سیزدهم تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حسین میرزایی در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز، چهار اولویت اساسی را برای دولت سیزدهم نامر برد و اظهار داشت: یک: تغییر پول ملی از پول اعتباری به پول طلا. دوم: حذف سود بانکی یا حذف ربا از بانک‌های کشور. سوم: توقف بنگاه‌داری بانک‌ها و چهارم: تعیین‌تکلیف شرکت‌های دولتی، خصولتی و خصوصی که مدیریت آن برعهده دولت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز،, شبکه خبری تهران نیوز, شبکه خبری تهران نیوز,

وی گفت: معتقدم دولت آقای رئیسی اگر به این چهار اولویت یا توصیه مهم عمل نکند، دولت او موفق‌تر از دولت‌های قبلی نخواهد بود.

,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دولت آقای رئیسی مسیری به مراتب سخت‌تر از دولت‌های قبل، پیش روی خود دارد؛ زیرا دولت او با انباشتی از مشکلات روبه‌روست و بسیاری از منابع مالی هم مصرف شده است. البته اگر دولت سیزدهم با کار جهادی و انقلابی و نیز با اندیشه و فکر غیرلیبرالی پای کار بایستد و اقتصاد مقاومتی را محور کار خود قرار دهد، می‌تواند دوران درخشانی را برای جمهوری اسلامی  رقم بزند.

,

میرزایی درباره فراهم بودن شرایط لازم در تحقق اهداف دولت سیزدهم افزود: بیش از اینکه به دیدگاه عموم مردم نسبت به حل مشکلات کشور توجه کرد، ضروری است دیدگاه مسئولان مورد واکاوی و تجزیه و تحلیل قرار گیرد. متأُسفانه برخی مسئولان همچنان نسخه‌های غربی و لیبرالی را برای کشور تجویز می‌کنند و در ساختار دستگاه‌های اجرایی نفوذ چشم‌گیری هم دارند؛ بنابراین آقای رئیسی باید ابتدا دیدگاه مسئولان را تغییر دهد و مانع تسری چنین دیدگاه در دستگاه‌های دولتی و اجرایی شود.

,

او معتقد است؛ در بسیاری از حوزه‌ها مردم از مسئولان پیشگام هستند و به وظایف خود نسبت به مسئولان آگاه‌تر هستند.

,

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس جمهور منتخب مردم از امروز باید کابینه خود را انتخاب و با آنها تعارف و رودربایستی‌ها را کنار بگذارد. همچنین بهتر است او در انتخاب اعضای کابینه تنها و تنها شایسته‌سالاری را ملاک عمل خود قرار دهد و حرف‌هایی مانند فراجناحی عمل کردن را که بعضی‌ها می‌گویند، کنار بگذارد؛ چون ملاک شایسته‌سالاری مطابق با الگوی اسلامی ایرانی است نه نگاه حزبی.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه