اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس:

اعلام وضعیت بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان در نامه به وزیر بهداشت و کشور/ برخوردهای انجام شده برای مقابله با کووید ۱۹ بازدارنده نیست

اعلام وضعیت بحرانی کرونا در سیستان و بلوچستان در نامه به وزیر بهداشت و کشور/ برخوردهای انجام شده برای مقابله با کووید ۱۹ بازدارنده نیست
حسینعلی شهریاری گفت: برخوردهای صورت گرفته در زمینه مقابله با شیوع بیماری کرونا بازدارنده و کافی نیست، علاوه بر اینکه به وزیر بهداشت درباره شرایط بحرانی کرونا در سیستان وبلوچستان نامه نوشتم، رونوشتی از آن را به وزیر کشور هم ارسال کردم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌ و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: شرایط کنونی کرونا در سیستان و بلوچستان ناشی از بی توجهی مردم است.

وی ادامه داد: در هر بار سفر به زاهدان متوجه شدم که مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گویا اتفاقی نیفتاده و کرونا در کشور وجود ندارد.
 
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تالارهای برگزاری مراسم و رستوران ها باز است و مراسم عروسی، عزاداری کاملا برگزار می شود و گویا شرایط طبیعی است.
 
شهریاری عنوان کرد: وقتی کسی شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمی کند شرایط کنونی رقم می خورد، در دیگر نقاط کشور هم پیک کرونا دیده شد و اینجا هم مردم رعایت نمی کردند.
 
وی گفت: علاوه بر اینکه به وزیر بهداشت درباره شرایط بحرانی کرونا در سیستان وبلوچستان نامه نوشتم، رونوشتی از آن را به وزیر کشور هم ارسال کردم زیرا وی نیز در این  زمینه مسئولیت دارد.

نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم
 
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: پیگیری های لازم در حال انجام است، اما مردم باید به طور جدی شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند، اگر رعایت نشود نگرانیم‌ که هم تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان زیاد شود و هم مرگ و میرهای افزایش داشته باشد.
 
شهریاری اظهار کرد: برخوردهای صورت گرفته در زمینه مقابله با شیوع بیماری کرونا بازدارنده و کافی نبود که اگر بود این اتفاقات در استان رخ نمی‌داد.
 
وی ادامه داد: اختیارات مربوط به ستاد مقابله با بیماری کروناست که رئیس آن استاندار سیستان و بلوچستان است و از اعضای اصلی آن هم دادستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی است و هر تصمیمی در این ستاد گرفته شود قابلیت اجرا دارد.
 
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: اما وقتی مماشات می شود و برخوردی صورت نمی گیرد، عادی انگاری می شود و نتیجه همین بحران کنونی است.
 
شهریاری عنوان کرد: این ستاد اختیارات کامل دارد و می تواند تصمیمات لازم را برای استان بگیرد.
 
شایان ذکر است؛ رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر بهداشت یادآور شد موج جدید بیماری کرونا در استان‌های جنوبی و شرق کشور باعث افزایش تعداد بیماران و مرگ و میر شده و متاسفانه استاندار سیستان و بلوچستان علیرغم توصیه‌های متخصصان و دلسوزان، حاضر به ایجاد محدودیت‌های لازم برای کنترل بیماری منحوس کرونا نیست.

در ادامه این نامه آمده است؛ خواهشمند است دستور فرمائید هرچه سریع تر از سوی مقامات ذیربط دستورات لازم به جناب استاندار داده شود، بدیهی است در صورت ادامه روند موجود در روزهای آینده با افزایش مبتلایان و مرگ و میر بیشتر هموطنان مواجه خواهیم شد که مسئولیت آن به عهده مسئولان ذیربط به ویژه استاندار سیستان و بلوچستان خواهد بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم , نگران افزایش بیماران مبتلا و مرگ و میرها هستیم ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه