logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

قویترین مردان امارات| 3 طلا، 2 نقره و 2 برنز برای ایران در امارات

قویترین مردان امارات| 3 طلا، 2 نقره و 2 برنز برای ایران در امارات
تیم ملی قوی ترین مردان ایران با سه طلا، دو نقره و دو برنز به کار خود در مسابقات بین المللی امارات خاتمه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کرباسی دبیر فدراسیون و سرپرست تیم اعزامی قوی ترین مردان ایران اعزامی به مسابقات بین المللی امارات در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام درباره این مسابقات و نتایج ورزشکاران ایران اظهار کرد:  این رقابتها امروز با حضور نمایندگان کشورمان در دسته 90 کیلو آغاز شد و رقابتهای این وزن با درخشش نمایندگان ایران به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: در دسته 90 کیلو سید امیر لحمی عنوان قهرمانی را از آن خود ساخت و مدال نقره به رستم عزیزی رسید. همچنین امیر رابع با قرار گرفتن در جایگاه سومی به مدال برنز دست یافت تا هر سه مدال این مسابقات از آن ایران شود.
,
 
,
سرپرست تیم ملی درباره شرایط وزن 105- کیلو تصریح کرد: در 105 کیلو حضور نمایندگان اوکراین، بحرین، امارات، هند و دیگر ورزشکاران سبب شد که رقابت فشرده ای برقرار باشد. در مسابقه این وزن وحید رستمی در آیتم اول دچار مصدومیت شدید و پارگی ای سی ال شد و شانس ادامه مسابقه را از دست داد.
,
 
,
کرباسی درباره نتایج نمایندگان دیگر ایران در این وزن خاطرنشان کرد: با این حال دیگر نفرات تیم درخشیدند و مسعود برزن قهرمان این وزن شد. همچنین آرش سلیمی به مقام دوم دست یافت و نماینده اوکراین هم مدال برنز را از آن خود کرد. همچنین حسین بهرامی، وحید رستمی و مجید براتی دیگر نفرات تیم ملی عناوین چهارم تا ششم را از آن خود ساختند. همچنین مسعود برزن و آرش سلیمی با کسب سهمیه حرفه ای ها به مسابقات حرفه ای WUS و دیگر مسابقات حرفه ای دعوت شدند.
,
 
,
گفتنی است روز گذشته هم نمایندگان ایران در دسته 80- کیلوگرم به مصاف رقیبان خود رفتند و یک طلا توسط  آرمین آرغده و یک برنز توسط میلاد رعیتی کسب کردند. به این ترتیب قوی ترین مردان ایران با 3 طلا، 2 نقره و 2 برنز از این رقابتها به کار خود خاتمه دادند.
,
انتهای پیام؛ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه