logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سرمربی تیم ملی شنا جانبازان و معلولین:

شناگران مستعدی در رده جوانان داریم / مرحله دوم اردو را با هدف تعیین ترکیب تیم ملی برگزار کردیم

شناگران مستعدی در رده جوانان داریم / مرحله دوم اردو را با هدف تعیین ترکیب تیم ملی برگزار کردیم
ایزدی گفت: حضور شناگران مستعد در رده جوانان نوید تدوام موفقیت های تیم ملی در بازی های پاراآسیایی می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایزدی سرمربی تیم ملی شنای جوانان در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین بیان کرد: دومین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی با ترکیب ورزشکارانی از مرحله نخست و شناگرانی که در مرحله اول حضور نداشتند در کمپ تیم های ملی فدراسیون برگزار شد.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این اردو جمع بندی و نهایی شدن نفرات تیم ملی بود تا ترکیب اصلی را به کمیته ملی پارالمپیک معرفی کنیم و بر اساس آن تمرینات منظمی را تا زمان اعزام برنامه ریزی کنیم.

ایزدی افزود: برخی از شناگران ما در مسابقات قهرمانی کشور امکان حضور نداشتند یا با حضور ورزشکاران با تجربه تر از کسب مدال در رقابت ها بازمی ماندند اما این اردوها فرصتی شد تا شناگران مستعد را در رده جوانان و نوجوانان شناسایی نماییم.

وی تصریح کرد: شناگرانی که در اردو حضور داشتند از استعداد و پتانسیل بالایی برای حضور موفق در بازی های پاراآسیایی بحرین برخوردار هستند و این نوید تداوم موفقیت های تیم ملی شنای ایران در رویدادهای بین المللی را می دهد.

سرمربی تیم ملی جوانان عنوان کرد: شنا ورزش پر مدالی است و شش طلای شاهین ایزدیار در بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا نشان داد که تیم ملی می تواند از رشته های افتخارآفرین کاروان ایران در مسابقات ورزشی باشد. البته کسب موفقیت ملی پوشان نیاز به برنامه منظم و مدون دارد تا بتوانند از قهرمانان ایران باشند.

ایزدی اظهار داشت: در تلاش هستیم در اردوهای آینده با ترکیب اصلی روندمان را  ادامه بدهیم و با وجود ورزشکاران مستعدی که در تیم حضور دارند می توانیم بهترین شناگران را در کلاسبندی های مختلف داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی شنا در پایان گفت: توجه به رده جوانان اهمیت بالایی دارد و اگر به صورت هدفمند آن را دنبال کنیم، پشتوانه خوبی برای تیم بزرگسالان خواهیم داشت و شاهد کسب مدال های خوشرنگ در میادین بین المللی خواهیم بود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه