اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار:

۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی رشتخوار به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص پیدا کرد/ گزینه مناسب برای تامین خوراک دام

۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی رشتخوار به کشت ذرت علوفه‌ای اختصاص پیدا کرد/ گزینه مناسب برای تامین خوراک دام
اعظمی گفت: در یک اقدام جهشی با توجه به شرایط پیش آمده خشکسالی و کمبود خوراک دام و نیاز مبرم دامداران در منطقه به خوراک مقدار ۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی رشتخوار به کشت محصول ذرت علوفه ای در راستای تامین علوفه مورد نیاز دامداران منطقه اختصاص پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در گفت و گو با صبح توس؛ با توجه به دغدقه و نیاز دامداران منطقه  به برنامه ریزی جهاد کشاورزی این شهرستان در راستای تامین علوفه دام در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در یک اقدام جهشی با توجه به شرایط پیش آمده خشکسالی و کمبود خوراک دام و نیاز مبرم دامداران در منطقه به خوراک مقدار ۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی رشتخوار به کشت محصول ذرت علوفه ای در راستای تامین علوفه مورد نیاز دامداران منطقه اختصاص پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه ذرت از جمله گیاهانی است که همواره مورد توجه دامداران در منطقه بوده است، اظهار داشت: ذرت علوفه ای یک گیاه فصل گرم می باشد این گیاه تحمل یخبندان را ندارد و بین ۱۶ الی ۲۴ درجه رشد و تا دمای ۳۴ درجه را تحمل می کند.

اعظمی در ادامه پیش بینی عملکرد برداشت ذرت علوفه ای در رشتخوار را بالغ بر ۵۰ تن اعلام کرد و بیان داشت: از سطح ۴۰ هکتاری زیر کشت محصول ذرت علوفه ای در رشتخوار، مقدار ۲۰ هکتار آن در بخش آستانه، ۲۰ هکتار در مزرعه آستان قدس رضوی و سد شهید یعقوبی با دستگاه کف کار به صورت ردیفی در تیرماه سال جاری کشت و پیش بینی می شود که میانگین عملکرد آن به حدود ۵۰ تن در هکتار برسد.

وی در ادامه با تاکید بر تشویق دامداران به روی آوری به کشت این محصول خاطرنشان کرد: عدم تغذیه مناسب دام و یا استفاده از خوراک و علوفه های آلوده وبی کیفیت موجب اختلال در سیستم گوارشی دام شده و می تواند موجب تلف شدن آن و ضررهای هنگفتی برای دامدار شود، به همین دلیل واحد ترویج شهرستان سعی کرده است که با استفاده از شعارهای ترویجی و اطلاعیه های آموزشی که از طریق پیام رسان های داخلی منتشرمی شود، کشاورزان را تشویق به کاشت این محصول و دامداران را راغب به مصرف این علوفه نماید.

مدیر جهاد کشاورزی همچنین در ادامه در راستای طرح های حمایتی جهاد کشاورزی تصریح کرد: از ابتدای سال جدید تاکنون حدود ۷ هزار تن انواع نهاده های دامی یارانه ای بین دامداران، مرغداران و کارخانجات خوراک دام در شهرستان توزیع گردیده که شامل ۲۲۰۰ تن جو، ۳۱۰۰ تن ذرت، ۴۷۰ تن سبوس، ۸۰۰ تن کنجاله سویا، کنجاله کلزا توزیع گردیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی گفت: این نهاده ها توسط شرکت تعاونی تامین نیاز دامداران و با نظارت مستقیم اداره تولیدات دامی شهرستان بین بهره برداران توزیع شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه