logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان:

هر یک درجه ای که دمای هوا بالا می رود ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر در ثانیه مصرف آب اضافه می‌شود/ آبفا: شهروندان صرفه جویی کنند تا به مشکل برنخوریم

هر یک درجه ای که دمای هوا بالا می رود ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر در ثانیه مصرف آب اضافه می‌شود/ آبفا: شهروندان صرفه جویی کنند تا به مشکل برنخوریم
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، گفت: ما الان در وضعیتی قرار داریم که میزان مصرف ما حدود ۳.۲ تا ۴.۳ متر مکعب بیشتر از تولید است و در روزهای گرم سال هر ثانیه چهار هزار و ۶۰۰ لیتر کمبود آب داریم، پس در نتیجه ما آب را قطع نکردیم آبی نیست که شهروندان مصرف بکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد خرسندی در گفت و گو با صاحب نیوز؛ اظهار کرد: اگر در بعضی از مناطق قطعی آب داشتیم دلیل دارد، اما در برنامه ما قطعی آب و جیره بندی وجود ندارد و قطعاً با وجود این کمبودها شبکه خودجوش خالی می شود، در صورت خالی شدن شبکه ها افت فشار پیدا می کنند و مناطقی از شهر دچار بی آبی می شود، پس در نتیجه ما آب را قطع نکردیم آبی نیست که شهروندان مصرف بکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز, ؛,

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، افزود: شهروندان باید صرفه‌جویی و مدیریت شبکه را انجام دهند اما کاری که ما در این خصوص انجام داده‌ایم، اجرای طرح های تله متری و تله کنترل و عدالت در توزیع آب بوده است. مناطق مختلف استان ۵۷ شهر و ۳۸۰ روستایی هستند که از سامانه اول اصفهان بزرگ  استفاده می کنند و ما سعی داریم فشار آن ها را متعادل بکنیم و الان همه تقریباً یک فشار دارند، ما با نصب شیرهای فشارشکن و برنامه های تله  متری سعی کردیم عدالت برقرار شود و با این وجود دیگر نمی توان گفت در کدام مناطق فشار آب زیاد است و در کدام مناطق فشار آب کم است.

,

وی ابراز داشت: الان از اردستان تا جرقویه و از باغ بهادران تا انارک از سامانه آب اصفهان بزرگ استفاده می‌شود، تمامی مصارف تحت مدیریت شبکه هستند و این یک کار بزرگ است، ضمن اینکه ما در طول یک دهه گذشته شبکه های فرسوده را بازسازی کرد در گذشته در رفته شبکه بین ۲۵ تا ۳۰ درصد بوده اما الان ۱۶ درصد است و اصفهان کمترین هدر رفت آب را در ایران دارد.

,

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، بیان کرد: هر یک درجه ای که دمای هوا بالا می رود بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر در ثانیه مصرف آب اضافه می‌شود و اکنون می بینیم که ۳۲۰۰ تا ۴۳۰۰ لیتر  کمبود آب داریم، بهترین راه این ‌است که  شهروندان مدیریت مصرف داشته باشند و از نصب پمپ های مستقیم در شبکه خودداری کنند، تا در نهایت سامانه دوم شرکت آب منطقه‌ای هرچه سریعتر وارد مدار کار بشود تا بخشی از مشکلات ما را حل کند.

,

وی عنوان کرد: بخشی دیگر از اقدامات ما فرهنگ سازی و آموزش و تبلیغات در فضاهای مختلف بوده است و در گذشته سالانه  ۲۰ هزار دانش‌آموز از برنامه‌های ما استفاده می‌کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه