اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده یگان حفاظت مرکزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان:

قاچاق چوب درختان بلوط؛ مبدا: جنگل های زاگرس؛ مقصد: کوره های تولید زغال/ کشف ۱۲۰۰ تن چوب بلوط فقط در یک سال

قاچاق چوب درختان بلوط؛ مبدا: جنگل های زاگرس؛ مقصد: کوره های تولید زغال/ کشف ۱۲۰۰ تن چوب بلوط فقط در یک سال
فرمانده یگان حفاظت مرکزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان، گفت: قاچاق چوب از چوب درختان بلوط است که از استان‌های زاگرسی به سمت اصفهان قاچاق می شوند و خاستگاه این درختان قاچاق شده، شهرستان‌های خمینی شهر، نجف آباد، فلاورجان و اصفهان هستند، زیرا این شهرها با توجه به داشتن کوره های زغال تمایل دارند که درختان قاچاق شده را به ذغال تبدیل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علیرضا طاهری در گفت و گو با صاحب نیوز، اظهار کرد: قاچاق چوب از چوب درختان بلوط است که  از استان‌های  زاگرسی به سمت اصفهان قاچاق می شوند و همچنین با توجه به اینکه  دو شهرستان  اصفهان سمیرم و فریدونشهر دارای درختان بلوط هستند، حفاظت های خوبی  برای مقابله با قاچاق انجام می‌شود تا از اقدامات سوداگران جلوگیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

فرمانده یگان حفاظت مرکزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان افزود: خاستگاه این درختان قاچاق شده، شهرستان‌های خمینی شهر، نجف آباد، فلاورجان و اصفهان هستند، زیرا این شهرها با توجه به داشتن کوره های زغال  تمایل دارند که درختان قاچاق شده را به ذغال تبدیل کنند، در سال اخیر ما بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ تن کشفیات قاچاق چوب  و بالغ بر ۸۰ تن کشفیات زغال بلوط داشتیم، استان اصفهان در  مسائله قاچاق چوب اکنون در وضعیت خوبی دارد و قاچاق ها به مرور کاهش پیدا کرده است، همچنین با توجه به اخباری که از استان های زاگرسی به دستمان رسیده نیروهای یگان حفاظت استان اصفهان مقابله‌هایی انجام دادند که قاچاق در استان های زاگرسی هم کاهش پیدا کرده است.

,

فرمانده یگان حفاظت مرکزی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان، با اشاره به زمان هایی که قاچاق انجام می‌شود، بیان کرد: قطع درختان جنگلی بر اساس زمان و فصول خاصی نیست و هر زمانی که سوداگران می‌خواهند، می توانند دست به این اقدام ناپسند بزنند، باید در نظر گرفت که رشد درخت بلوط بسیار کم است، به نحوی که به ازای هر یک سال یک سانت رشد دارند و این درختان جنگلی جزء ریه های تنفسی جامعه هستند و پس از نابودی آن‌ها سال ها به طول می انجامد تا رویش درختی را شاهد باشیم.

,

وی با بیان هشدارهایی خطاب به قاچاقچیان، عنوان کرد: الان کنترل بسیار دقیقی به کوره ها در حال انجام است و ما نمی‌گذاریم در استان اصفهان قطع درختان جنگلی انجام بگیرد، همچنین مجازات بسیار سنگینی برای قاچاقچیان در نظر گرفته شده و حتی ممکن است خودروهایشان توقیف یا مصادره شود، لذا توصیه داریم سوداگران برای قاچاق چوب بلوط به هیچ عنوان به سمت درختان جنگلی که در منطقه زاگرس قرار دارند نروند و بدانند این درختان برای مسائل زیست محیطی سرمایه های اجتماعی هستند و اگر به صورت بی رویه قطع شوند، مشکلات بسیاری را برای عموم جامعه ایجاد می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه