اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وقتی پیگیری‌های رسانه‌ای به بار می‌نشیند؛

قدم‌های بزرگ نظام برای پایان دادن به تنش آبی جنوب شرق/ ۱۰۳ هزار روستایی از آب شرب پایدار بهره مند شدند

قدم‌های بزرگ نظام برای پایان دادن به تنش آبی جنوب شرق/ ۱۰۳ هزار روستایی از آب شرب پایدار بهره مند شدند
در پی پیگیری های رسانه ای و نمایندگان مردم در مجلس و عزم جزم متولیان از سال ۹۹ نگاه ها به موضوع آبرسانی به سیستان و بلوچستان ویژه تر شد به گونه ای که به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال گذشته ۳۵۳ روستای این استان با جمعیتی بالغ بر ۱۰۳ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ سیستان و بلوچستان از نظر شاخص آب روستایی در پایین ترین ردیف استان های کشور قرار گرفته و بسیاری از روستاهای این خطه دچار تنش آبی است و ساکنان آن در انتظار مهر مسئولان برای پایان دادن به این معضل تلخ هستند.
 
 براساس آخرین آمار وزارت نیرو به طور متوسط  ۸۲ درصد روستاهای کشور به شبکه آب متصل هستند و یکی از استان هایی که در این شاخص پایین‌ترین سرانه را دارد سیستان و بلوچستان است، در سال‌های گذشته وقتی شاخص آبرسانی به روستاهای کشور ۷۰ درصد بود، در سیستان و بلوچستان حدود ۵۹ درصد گزارش می شد.
 
طبق آمار شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور؛ از ۵ هزار و ۵۹۴ روستای سیستان و بلوچستان ۳ هزار و ۴۹ روستا به شبکه آب مجهز هستند و شاخص برخورداری جمعیت روستایی از نعمت آب آشامیدنی از حدود ۵۹ درصد در سال‌های اخیر به  ۷۰.۵ درصد رسیده است.
 
قدم‌های بزرگ مجلس برای رفع مشکلات آبی  

 
مجتبی رضاخواه، نماینده مردم حوزه انتخابیه تهران در مجلس در پی توییت یکی از جوانان بومی در خصوص معضل آب آشامیدنی سیستان و بلوچستان گفت: ‏اگرچه بنده نماینده تهران هستم، اما برای حل مشکل آب مردم سیستان بلوچستان هم به منطقه سفر کردم و هم پس از آن پیگیر حل این مشکل بودم.
 
وی ادامه داد: در این استان هزار و ۶۲ روستا دارای تنش آبی هستند، با پیگیری های انجام شده و با کمک ارگان‌های مختلف، آبرسانی به ۲۰۰ روستا در مرحله نهایی شدن است.
 
به گفته رضاخواه، ‏مجلس در بودجه ۱۴۰۰ قدم‌های بزرگی برای حل مشکلات سیستان بلوچستان برداشته که از جمله آن می توان به اختصاص ۱۵۵ میلیارد تومان برای حل مشکل آب روستایی، ۳۸۵ میلیارد تومان برای برای اتمام پروژه‌های آبرسانی، هزار و ۴۳۴ میلیارد تومان برای محرومیت زدایی و۳ هزار و ۶۳۸میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های عمرانی اشاره کرد.
 
۱۲ هزار نفر در روستاها از آب شرب پایدار برخوردار شدند
 
علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در این باره به خبرنگار ما گفت: با توجه به عقب‌ماندگی تاریخی این استان در آبرسانی، از سال ۹۴ پروژه‌های ویژه آبرسانی با اعتبارات ویژه از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شد و از سال گذشته با پیگیری های رسانه ای و یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب روستایی و شهری اقدام های ویژه تری برای افزایش شاخص آبرسانی صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: در سالی که گذشت ۹۱ هزار نفر در ۳۰۸ روستا به شبکه آب متصل و از ابتدای سال تاکنون ۴۵ روستای فاقد آب با جمعیت بیش از ۱۲ هزار نفر در این استان آبرسانی شدند و با اجرای هزار و ۳۰۰ متر لوله گذاری تنش آبی تعدادی از روستای شهرستان نیمروز نیز مرتفع شده است.
 
وی با بیان این که در حوزه مرکز و جنوب استان با تعویض یا ارتقای سیستم پمپاژ مشکل آب شرب تعدادی از روستاهای دچار تنش آبی رفع شد، اضافه کرد: ۲۳ روستای شهرستان دشتیاری نیز به شبکه آب بهداشتی متصل شده است و امیدواریم در آینده نزدیک با وارد مدار شدن دو روستای باقی‌مانده، مجتمع ۲۵ روستایی دلگان‌ها تکمیل شود که با اتصال به خط انتقال زیرمجموعه مخزن صفرزهی از مجتمع تلنگ، آب شرب برای مجتمع فراهم خواهد شد.

ارتقای شاخص آب روستایی در گرو تامین ۲۴۴۵ میلیارد ریال اعتبار
 
این مقام مسئول، حفر و تجهیز چاه جدید را از دیگر اقدامات آبفا برای شهر و روستاهایی که منابع آبی آن به دلیل کاهش نزولات آسمانی خشک شده است برای  گذر از تابستان امسال اشاره کرد و گفت: ۲۸ قرارداد اجرایی به منظور آبرسانی به شهرها و روستاهای استان انعقاد و ۳۳ مناقصه برای تأمین لوله، لوله گذاری و حفر چاه از ابتدای سال برگزار شده است.
 
وی با اشاره به برنامه های این شرکت برای آبرسانی به روستاها در سال جاری گفت: بر اساس اعتبارات ابلاغ شده، برنامه ریزی شده که ۲۰۵ روستا با جمعیت ۵۳ هزار نفر از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شوند، در صورت تحقق شاخص بهره مندی از آب شرب روستایی استان از ۷۰.۵ درصد کنونی به ۷۴ درصد ارتقا می‌یابد که جهت تحقق این هدف اعتبار مورد نیاز ۲ هزار و ۴۴۵ برآورد شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,  
قدم‌های بزرگ مجلس برای رفع مشکلات آبی  
,  
قدم‌های بزرگ مجلس برای رفع مشکلات آبی  
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ۱۲ هزار نفر در روستاها از آب شرب پایدار برخوردار شدند, ۱۲ هزار نفر در روستاها از آب شرب پایدار برخوردار شدند,
,
,
,
,
,
,
,
, ارتقای شاخص آب روستایی در گرو تامین ۲۴۴۵ میلیارد ریال اعتبار, ارتقای شاخص آب روستایی در گرو تامین ۲۴۴۵ میلیارد ریال اعتبار,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه